ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Hellenic Seaways: Βάζουμε πλώρη για Αιγαίο με άνεση και πολυτέλεια

Hellenic Seaways: Βάζουμε πλώρη για Αιγαίο με άνεση και πολυτέλεια

Φέτος το καλοκαίρι, οι μικρές και μεγάλες αποδράσεις από τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, αποτελούν το ζητούμενο για να «γεμίσουμε» τις μπαταρίες μας για την επόμενη σεζόν, ειδικότερα έπειτα από μία παράξενη άνοιξη και έναν δύσκολο χειμώνα

Οι ιδέες αναφορικά με τον επόμενο προορισμό του φετινού καλοκαιριού, λοιπόν, είναι το «Νο1» θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα, την περίοδο που διανύουμε.

Κυκλάδες, Σποράδες ή Σαρωνικός; Οι επιλογές και αυτό το καλοκαίρι είναι πολλές, μιας και ο τόπος μας έχει φροντίσει για αυτό, ενώ με τη σειρά της και η Hellenic Seaways έχει μεριμνήσει να κάνει τις δικές μας επιθυμίες πραγματικότητα, προσφέροντάς μας αναβαθμισμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, που χαρακτηρίζονται από άνεση και πολυτέλεια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα, είναι να βρούμε το ιδανικό νησί για τα γούστα μας και να οργανώσουμε την επόμενη καλοκαιρινή μας απόδραση.

Τι και αν φέτος μείναμε περισσότερο από όσο θα θέλαμε στην πόλη; Τι και αν έχουμε σχεδόν ξεχάσει τι πρέπει να κάνουμε πριν από κάθε μας ταξίδι; Η Hellenic Seaways, με 15 πλοία στο δυναμικό της που προσεγγίζουν πανέμορφα νησιά όπως εκείνα των γεμάτων πράσινο Σποράδων, του κοντινού Σαρωνικού και του γοητευτικού Βορείου Αιγαίου, είναι δίπλα μας για να κάνει «παιχνιδάκι» τόσο την επιλογή νησιού, όσο και τη διαδικασία κράτησης εισιτηρίων, μέσα από το www.hsw.gr. Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να επικεντρωθούμε στην οργάνωση των αποσκευών μας, μιας και τα διαδικαστικά δεν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, καθώς χρειάζονται λίγα μόνο «κλικ», για να κλείσουμε τα ακτοπλοϊκά μας γρήγορα και εύκολα, να λάβουμε τα εισιτήριά μας ηλεκτρονικά στο κινητό ή το tablet μας και να ετοιμαστούμε για επιβίβαση.

Ώρα να ανακαλύψουμε τους «θησαυρούς» του Αιγαίου

Για όλους εμάς που λατρεύουμε τις Κυκλάδες, μιας και η μαγεία τους «κρύβεται» στο γεγονός ότι ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τη φύση και να απολαύσει συνδυαστικά την ομορφιά, την ιστορία, την περιπέτεια και τη γαλήνη, η επιλογή είναι απλή: Highspeed 4 και πάμε να αλλάξουμε τον αέρα μας στην Πάρο και τη Νάξο, την Αμοργό και το Κουφονήσι.

Εάν πάλι θέλουμε να ζήσουμε μία εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο, τότε αντίστοιχα, μπαίνοντας στο Hellenic Highspeed θα φτάσουμε στις Κυκλάδες, θα συνεχίσουμε μέχρι τα Δωδεκάνησα και θα απολαύσουμε την απαράμιλλη ομορφιά και τη μοναδική τους γοητεία. Μύκονος, Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Σύμη και Ρόδος: Η επιλογή είναι δική μας. Το σίγουρο είναι πως και αυτό το καλοκαίρι, θα φτάσουμε στους αγαπημένους μας προορισμούς με άνεση.

Όσο για το πώς θα περάσει ο χρόνος μας εν πλω, η Hellenic Seaways έχει φροντίσει και για αυτό, μέσα από την on-board infotainment πλατφόρμα @sea. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτή μέσω του wifi του εκάστοτε πλοίου, παρέχοντας μία πληθώρα υπηρεσιών: Από ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως το μενού των εστιατορίων και καφετεριών που στεγάζονται εντός του πλοίου, μέχρι παιχνίδια.

Οργανώνοντας μια εν πλω απόδραση από το κλεινόν άστυ

Παρά την απίστευτη θέλησή μας για μία σύντομη απόδραση από την πόλη, βέβαια, το άγχος για το αν θα καταφέρουμε να τα προλάβουμε όλα, συχνά μας κυριεύει. Δεν χρειάζεται όμως καμία ανησυχία, αφού κανένας από εμάς δεν πρόκειται να μείνει παραπονεμένος.

Ακόμη και για όσους θέλουν να εκδράμουν μόνο για δύο ημέρες από το κλεινόν άστυ, φεύγοντας ακόμη και την Παρασκευή το απόγευμα αμέσως μετά το τελευταίο meeting στο γραφείο, τα Flying Cat μας έχουν την λύση, όπου και εάν βρισκόμαστε. Διότι είτε προτιμάμε τον Πειραιά και ένα Σαββατοκύριακο στον Αργοσαρωνικό, είτε τη Ραφήνα για λίγα 24ωρα σε Τήνο, Μύκονο ή Νάξο, η Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group -του μεγαλύτερου Ελληνικού Ομίλου Επιβατηγού Ναυτιλίας που κατατάσσεται μέσα στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της στη Μεσόγειο- είναι εδώ για να διώξει μακριά το στρες, καθώς θα βρει το ιδανικό σημείο εκκίνησης για εμάς.

Ώρα για ένα απολαυστικό διήμερο, λοιπόν, μιας και η ευκαιρία για όλους εμάς που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε μία μίνι απόδραση από τους ασφυκτικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι εδώ και απέχει μόνο λίγες ώρες από τα πανέμορφα νησιά μας, χάρη στην Hellenic Seaways. Γιατί η εξοικονόμηση χρόνου αποτελεί έναν επιπλέον σημαντικό παράγοντα, για να σαλπάρουμε προς τα νησιά του Αιγαίου και να απολαύσουμε στιγμές ανεμελιάς, δίχως δεύτερη σκέψη.

Τώρα που η επιλογή του απόλυτου προορισμού για φέτος το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από νέες εμπειρίες και στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κλείσουμε άμεσα τα εισιτήριά μας για το αγαπημένο μας νησί, τσεκάροντας πρώτα τα προνόμια και τις προσφορές που μας παρέχει η κάρτα Seasmiles, η οποία είναι και βιοδιασπώμενη, «σαλπάροντας» και εκείνη με τη σειρά της, μακριά από τη χρήση του πλαστικού. Και για να εγγραφούμε στο Seasmiles και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε μοναδικά προνόμια, μπορούμε ακόμη και να επισκεφτούμε απλώς ένα από τα Seasmiles Kiosks που θα βρούμε στα Highspeed και τα συμβατικά πλοία της Hellenic Seaways, κατά τη διάρκεια του επόμενου ταξιδιού μας!