ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα μας καθηλώσουν τα επόμενα Σαββατοκύριακα!

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα μας καθηλώσουν τα επόμενα Σαββατοκύριακα!

Οι λειτουργίες που θα κάνουν τη διαφορά στην παρακολούθηση του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού θεάματος

Καθώς ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι αυξάνεται, τόσο αναζητάμε τρόπους και λύσεις που θα μας προσφέρουν καλή ψυχαγωγία και χαλάρωση εντός, συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό ακριβώς σημαίνει για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους, μία αξέχαστη βραδιά με σπιτικά ποπ κορν, παγωμένες μπύρες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Και σε ό,τι αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις που μας καθηλώνουν διαχρονικά, το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ειδικότερα κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών και χειμερινών Σαββατοκύριακων.

Πώς θα απολαύσουμε όμως αυτή τη σεζόν τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τον πλέον άνετο τρόπο; Πώς θα είμαστε σίγουροι πως δεν θα χάσουμε λεπτό από τους πιο «δυνατούς» live αγώνες και τουρνουά ποδοσφαίρου; Η απάντηση στα δύο αυτά ερωτήματα βρίσκεται στο streaming και η νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova, αποτελεί τον απόλυτο «προορισμό» για κάθε ποδοσφαιρόφιλο, αφού προσφέρει μία πληθώρα επιλογών που αναβαθμίζουν την παρακολούθηση των αγαπημένων μας αγώνων, όπως την ευκαιρία να απολαμβάνουμε επί των οθονών μας, ποιοτικό θέαμα 24 ώρες το 24ωρο.

Ιδού, λοιπόν, κάποιοι από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα μας καθηλώσουν τα επόμενα Σαββατοκύριακα και οι λειτουργίες που θα κάνουν τη διαφορά στην παρακολούθηση του αγαπημένου μας ποδοσφαιρικού θεάματος.

Ατελείωτες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στις οθόνες μας

Για Σαββατοκύριακα γεμάτα μπάλα και αγωνία, η streaming πλατφόρμα EON είναι εδώ βάζοντας «γκολ» στη νέα τεχνολογία. Bundesliga, ισπανικό και γαλλικό πρωτάθλημα στις οθόνες μας για να απολαύσουμε υψηλού επιπέδου αγώνες και όλα τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να τα δίνουν όλα στα γήπεδα της Ευρώπης. Το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου, η Ευρώπη φορά τα ποδοσφαιρικά της κι εμείς, θα είμαστε εκεί -μπροστά από τις οθόνες μας- για να χειροκροτήσουμε τα γκολ και τις καλύτερες προσπάθειες. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο, βλέπουμε Bundesliga, όπου στις 16.30 ξεχωρίζει το ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάιντς και ελπίζουμε να απολαύσουμε σπουδαίο θέαμα. Την Κυριακή το «μενού» ξεκινά με Ισπανία, καθώς στις 13.00, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Σεβίλλη και μετά, ταξιδεύουμε στη Γαλλία και βλέπουμε στις 19.30 τον αγώνα Λιλ-Λιόν και στις 21.45 το μεγάλο ματς του Σαββατοκύριακου, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται με τη Μονακό.

Σε κάθε περίπτωση και σε όποιο team και αν ανήκουμε, κάνει τη διαφορά το να γνωρίζουμε πως η ΕΟΝ φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση, δίνοντας μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φέτος συναρπαστικό live περιεχόμενο και πάνω από 3.000 αγώνες: Από αγαπημένες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, μέχρι κορυφαίους αγώνες του ισπανικού, του γερμανικού και του γαλλικού ποδοσφαίρου, καθώς και άλλες συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις.

Από τα live στατιστικά μέχρι τη ζωντανή ενημέρωση και το replay που κάνει τη διαφορά

Η Nova προσφέρει για άλλη μια φορά τον πιο σύγχρονο τρόπο να παρακολουθούμε το αγαπημένο μας τηλεοπτικό περιεχόμενο, φέρνοντας μία νέα εποχή στην τηλεόραση μέσω της EON και χαρίζοντάς μας επικούς αθλητικούς αγώνες, για να περνάμε τα Σαββατοκύριακά μας, όπως ακριβώς τα έχουμε ονειρευτεί.

Επιπλέον, χάρη στο ΕΟΝ sports mode, η ΕΟΝ μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε live στατιστικά κατά τη διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα, αφού μας επιτρέπει να βλέπουμε live στατιστικά όπως συνθέσεις ομάδων, να γνωρίζουμε τον αριθμό των πόντων ή των γκολ που σημείωσε οποιοσδήποτε παίκτης ή να μαθαίνουμε τον αριθμό των φάουλ ή των καρτών.

Αν μάλιστα τύχει να χάσουμε κάποιο στιγμιότυπο, μπορούμε να δούμε τις πιο σημαντικές φάσεις σε replay. Όλα αυτά ενώ συγχρόνως η λειτουργία Catch up 7 ημερών, μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον αγαπημένο μας αγώνα από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούμε, δηλαδή είτε από την τηλεόρασή μας, είτε από το tablet, το smartphone, το PC ή το laptop μας, σε περίπτωση που δεν τον είδαμε live.

Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες έρχονται για να μας καθηλώσουν, δίνοντας νόημα στα Σαββατοκύριακά μας, χάρη στην πλατφόρμα EON, με την οποία η Nova συστήνει ξανά τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, μετατρέποντάς τη σε μια εμπειρία που επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν με ευκολία όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλουν και από οποιαδήποτε συσκευή τους βολεύει. Με λίγα λόγια, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να πείτε «game on» σε κάθε κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

#TurnYourEONTV #newNOVA #Nova #everywhereNOVA #EONTV