ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πασχαλινές λαμπάδες με γκάζια, δράση και περιπέτεια για κάθε δραστήριο αγόρι!

Πασχαλινές λαμπάδες με γκάζια, δράση και περιπέτεια για κάθε δραστήριο αγόρι!

Τα παιδιά ανυπομονούν κάθε χρόνο για τις διακοπές του Πάσχα και όχι άδικα

Ο λόγος είναι πως το Πάσχα αποτελεί εκείνη την περίοδο του χρόνου, που τα σχολεία είναι κλειστά και οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να απολαύσουν τη συντροφιά των φίλων τους, αλλά και τη δική μας, καθώς και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι, με τα καινούργια τους πασχαλινά δώρα.

Φυσικά, σε αυτό βοηθούν οι νονοί των παιδιών με τις επιλογές τους, αφού κάθε χρόνο κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να χαρίσουν στα βαφτιστήρια τους τα πιο εντυπωσιακά και διασκεδαστικά πασχαλινά δώρα, μαζί με τις λαμπάδες τους. Και η αλήθεια είναι πως αν ο νονός έχει να επιλέξει ένα πασχαλινό δώρο για κάποιο αγόρι, τα πράγματα είναι εύκολα, μιας και οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, είναι αμέτρητες και απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα.

Ποιο είναι όμως, εκείνο το πασχαλινό δώρο, που θα κάνει πιο δημιουργικό, διασκεδαστικό και ευχάριστο τον ελεύθερο χρόνο του βαφτισιμιού σας, φέτος το Πάσχα; Την απάντηση την έχει για εσάς η εταιρεία παιχνιδιών Mattel, η οποία προτείνει για φέτος το Πάσχα -μαζί με την καθιερωμένη λαμπάδα των μικρών σας- και μία πίστα ή σετ παιχνιδιού Hot Wheels. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, αρκεί για να βρείτε την πασχαλινή λαμπάδα που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σας.

Μια πασχαλινή λαμπάδα που εμπλουτίζει με δράση την καθημερινότητα του παιδιού

Μήπως, οι καθιερωμένες περιπέτειες του βαφτισιμιού σας περιλαμβάνουν δράκους, οι οποίοι καταστρέφουν ολόκληρες πόλεις και καταβροχθίζουν ό,τι συναντούν στο πέρασμά τους, με εκείνον να προσπαθεί να τους νικήσει, ανά πάσα ώρα και στιγμή;

Τότε ετοιμαστείτε, διότι αυτό το Πάσχα, ο «Δάντης» θα γίνει ο αγαπημένος του δράκος και οι ιστορίες του μικρού, δεν θα έχουν τελειωμό. Μαζί με τη λαμπάδα του, αξίζει να του χαρίσετε και την HW City – Πίστα Δράκος με Λουπ, που αποτελείται από μία αρθρωτή πίστα 360 μοιρών και περιλαμβάνει ένα αυτοκινητάκι Hot Wheels. Με το συγκεκριμένο καινοτόμο παιχνίδι συγκρούσεων, που κυκλοφορεί τώρα μαζί με πασχαλινή λαμπάδα, το παιδί θα μπορέσει να αναπτύξει τις δεξιότητές του στην αφήγηση ιστοριών, να δοκιμάσει την ταχύτητα και να εξασκήσει τη φαντασία του παίζοντας.

Πώς θα γίνει αυτό; Χάρη στη δυνατότητα που έχει ο δράκος να καταβροχθίζει και να εκτοξεύει τα αυτοκινητάκια, δίνοντας την ευκαιρία στο παιδί να εξελίξει ακόμη περισσότερο τις ικανότητές του, για να κερδίσει αυτήν τη δύσκολη… πίστα. Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, ετοιμαστείτε να ακούσετε αμέτρητες αφηγήσεις με δράκους και γρήγορα αυτοκίνητα, οι οποίες θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ενθουσιάσουν, με «οδηγό» την αστείρευτη φαντασία του βαφτισιμιού σας!

Βιώνοντας συναρπαστικές εμπειρίες εκρήξεων στο έπακρο

Μήπως ο μικρός σας είναι λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων; Τότε η επιλογή του δώρου, που θα τον ξετρελάνει και δεν θα θέλει να αφήσει από τα χέρια του, είναι μία: Το σετ παιχνιδιού HW MT Σετ Σούπερ Εκρήξεις & Συγκρούσεις που θα συνοδεύει τη λαμπάδα του. Πρόκειται για το απόλυτο σετ προπόνησης για επικά car rides, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον το Monster Trucks όχημα Demo Derby και 3 πλαστικά αυτοκινητάκια. Πιο αναλυτικά, το παιδί θα μπορεί να οδηγήσει το όχημα μέχρι την αντλία βενζίνης για ανεφοδιασμό, να κάνει ένα γρήγορο σέρβις στη ρυθμιζόμενη πλατφόρμα πριν ξεκινήσει την προπόνηση με τον Demo Derby™ και με τον εκτοξευτή να σημαδεύει τις αντλίες βενζίνης και τα αυτοκινητάκια.

Αν θέλετε αυτό το Πάσχα να δείτε τον βαφτισιμιό σας να θέτει νέους στόχους ή όρια και να τα ξεπερνάει, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη, τότε δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, μιας και μόλις βρήκατε το καλύτερο δώρο που θα συνοδεύσει τη λαμπάδα του!

Ένα πασχαλινό δώρο που προσφέρει μία μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει αγόρι ηλικίας από 4 ετών και πάνω, που να μην βρίσκει άκρως ενδιαφέρουσα την κατασκευή, τη συντήρηση και τη φροντίδα των αυτοκινήτων. Αν το δικό σας βαφτιστήρι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, τότε μόλις ανακαλύψατε ένα ξεχωριστό παιχνίδι για να του χαρίσετε μαζί με τη λαμπάδα του, ένα παιχνίδι που θα γίνει η αγαπημένη του ασχολία οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Ποιο είναι αυτό; Το HW Πλυντήριο Χρωμοκεραυνών το οποίο κυκλοφορεί τώρα μαζί με πασχαλινή λαμπάδα και θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μάστορες των αυτοκινήτων, όχι μόνο να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον «κόσμο» της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και να αλλάξουν εμφάνιση στα αυτοκίνητά τους, μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας. Πιο αναλυτικά, χάρη στο νερό του HW Πλυντηρίου και αναλόγως με το αν είναι κρύο ή ζεστό, οι μικροί μηχανικοί αυτοκινήτων θα έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν, αλλά και να αλλάζουν το χρώμα του αγαπημένου τους αυτοκινήτου!

Αυτό το Πάσχα, η κατάλληλη επιλογή δώρου για τον μικρό σας, σε συνδυασμό με την πασχαλινή του λαμπάδα, θα τον κάνει να σας δώσει μία τεράστια αγκαλιά και θα του χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο. Όποιο από τα τρία σετ Hot Wheels από την εταιρεία Mattel και αν επιλέξετε να έχει η λαμπάδα που θα προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας, το σίγουρο είναι πως θα μοιραστείτε μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, γέλιου και αδρεναλίνης.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στο Πάσχα 2022