ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο Miele Experience Center: Για την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας

Νέο Miele Experience Center: Για την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς με γοργούς ρυθμούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα νέες ανάγκες να προκύπτουν στην καθημερινότητά μας. Η Μiele μας δίνει την απάντηση.

Η αλήθεια είναι πως στην εποχή μας, η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς με γοργούς ρυθμούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα νέες ανάγκες να προκύπτουν στην καθημερινότητά μας.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς το «μικρόβιο» να αναζητάμε πάντα κάτι καλύτερο, για εμάς και την οικογένειά μας είναι στο DNA μας. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ωστόσο, είναι πως πλέον, υπάρχει και ένας φιλόξενος χώρος, που έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας. Ο λόγος για το νέο Miele Experience Center, στην Αθήνα!

Τι καλύτερο, άλλωστε, για το σπίτι μας ή αλλιώς για το «καταφύγιό» μας, από τις ηλεκτρικές συσκευές που συνδυάζουν την άνεση και την αισθητική με την καινοτομία, χαρίζοντάς μας καθημερινά μία μοναδική και premium εμπειρία τεχνολογίας, μέσα στην απαιτητική και πολλές φορές πιεστική ρουτίνα; Το ερώτημα, που τίθεται, λοιπόν, είναι εάν και κατά πόσο μπορεί αυτή η απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας να γίνει αναπόσπαστο «κομμάτι» της καθημερινότητάς μας;

Η Μiele, λοιπόν, μας δίνει την απάντηση, προσκαλώντας μας σε έναν νέο κόσμο καινοτομίας και τεχνολογικής υπεροχής, στο νέο Miele Experience Center, εκεί όπου θα ανακαλύψουμε προϊόντα και υπηρεσίες μπροστά από την εποχή τους. Εάν θέλουμε και εμείς να πούμε «ναι» στην υψηλή τεχνολογία, μέσα από την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων με διαισθητικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αρκεί απλώς να ενημερωθούμε και να το επισκεφθούμε!

Όταν η τεχνολογία συναντά την αισθητική υπεροχή

Το «κλειδί» της επιτυχίας «κρύβεται» στην τεχνολογία. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτή έρχεται σε επαφή με μοναδικής κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και σχεδιασμού βραβευμένα προϊόντα και υπηρεσίες; Η Miele, διατηρώντας την υψηλή τεχνολογία στο επίκεντρο, έχει εστιάσει στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων με διαισθητικό σχεδιασμό, μοναδική άνεση χρήσης, δυνατότητες δικτύωσης που επιτρέπουν τον εξ’ αποστάσεως χειρισμό και άλλες πρωτοποριακές λειτουργίες που προσφέρουν στους χρήστες ξεχωριστές εμπειρίες. Όλα αυτά μπορούμε να τα ανακαλύψουμε τώρα στο νέο Miele Experience Center!

Ποιος από εμάς άλλωστε, δεν θα ήθελε να μπορεί με ένα και μόνο tap να χειρίζεται με ευκολία κα εξαιρετική ταχύτητα τις συσκευές του μέσω του Miele App; Μάλιστα, μπορούμε να τις λειτουργούμε απολύτως αρμονικά μεταξύ τους, καθώς περιηγούμαστε σε ένα ταξίδι ταχύτητας και υγιεινής διατροφής με τους συνδυαστικούς φούρνους ατμού της εταιρείας μαζί με την εστία με τον απορροφητήρα της συσκευής KMDA. Μέσα από τις συσκευές της Miele μπορούμε επίσης να απολαμβάνουμε καθαρό σπίτι με την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα, τη Triflex HX2, που είναι ιδανική ακόμα και για τις τρίχες των τετράποδων φίλων μας; Πρόκειται, χωρίς δεύτερη σκέψη, για μία εταιρεία που #BeyondOrdinary τα έχει όλα σε ένα!

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η υψηλή ενεργειακή απόδοση ως αποτέλεσμα καινοτομίας

Μπορεί η τεχνολογία να θεωρείται το «άλφα» και το «ωμέγα» για την ανάπτυξη και την ένταξη της καινοτομίας στην καθημερινότητά μας, ωστόσο, ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού μας. Θα έλεγε κάποιος, πως στις μέρες μας, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ως διεργασία προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, αποτελεί «οριζόντια τεχνολογία» υψηλής προτεραιότητας για την πλειοψηφία των νοικοκυριών, μέσα από την οποία εκσυγχρονίζονται.

Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει στα κριτήρια των αγορών του για το σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες που να είναι θετικά προσκείμενα στη βιωσιμότητα, την ενεργειακή απόδοση, την προσφορά στο περιβάλλον και την υγιεινή με τις χαμηλότερες καταναλώσεις στην αγορά; Τα πλυντήρια ρούχων της Miele αποτελούν τη λύση για εμάς που θέλουμε να στραφούμε σε ένα πιο «πράσινο» μέλλον, ξεκινώντας από το σπίτι μας!

Με το βλέμμα στραμμένο στην υψηλή ποιότητα και τη διάρκεια στον χρόνο

Εάν, λοιπόν, η υψηλή τεχνολογία προϋποθέτει μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κυρίως από την πλευρά του καταναλωτή, ώστε να βάλει μέσα στο σπίτι του συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, τότε τα καινοτόμα προϊόντα της Miele που «υπόσχονται» μακροχρόνια απόδοση και υψηλή ποιότητα είναι όλα όσα αναζητάμε, για να βιώνουμε καθημερινά την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας. Και για τους πιο δύσπιστους της παρέας, το παράδειγμα του κυψελωτού κάδου, που μπορεί να πλύνει ακόμα και ένα τριαντάφυλλο χωρίς να καταστραφεί, θα μας πείσει πως τα αποτελέσματα στα ρούχα μας θα είναι πέρα από κάθε λογική. Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, το γεγονός πως το motto της Miele «Πάντα καλύτερα», δείχνει την αποστολή της εταιρείας να τελειοποιεί κάθε λεπτομέρεια, για να παρέχει υπερσύγχρονες συσκευές που είναι σχεδιασμένες να διαρκούν 20 χρόνια. Η διάρκεια ζωής μιας συσκευής, άλλωστε, είναι η απόλυτη μορφή βιωσιμότητας.



Η απόλυτη τεχνολογική εμπειρία, λοιπόν, μας περιμένει να τη ζήσουμε τώρα σε έναν φιλόξενο χώρο που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα της Miele, έναν χώρο στον οποίο θα μπορούμε να βιώνουμε και να απολαμβάνουμε στο εξής πολλές εκδηλώσεις και βιωματικά events.

Ανακαλύπτουμε τη μοναδική τεχνολογία των προϊόντων και των υπηρεσιών της Miele, λοιπόν, με μία επίσκεψη στο Miele Experience Center και κάνουμε το σπίτι των ονείρων μας πραγματικότητα!