ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Generali: Εξατομικευμένες παροχές, εργαλεία και υπηρεσίες ευ ζην

Generali: Εξατομικευμένες παροχές, εργαλεία και υπηρεσίες ευ ζην

Η σύγχρονη λύση για την υγεία μας: Εξατομικευμένες παροχές, «έξυπνα» εργαλεία και υπηρεσίες ευ ζην

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς, ξέρω καλά πως ο μόνος τρόπος για να μπορώ να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου εντός και εκτός γραφείου, είναι να παραμένω υγιής. Πόσο εύκολο είναι όμως, να έχω τον απόλυτο έλεγχο της υγείας μου, όταν δεν έχω τον ελεύθερο χρόνο που απαιτεί μία επίσκεψη σε κάποιον ειδικό γιατρό, μία σειρά από αναγκαίες εξετάσεις ή μία απογευματινή προπόνηση;

Αυτό το ερώτημα με προβλημάτιζε για ένα μεγάλο διάστημα, αφού είχα καταλάβει πως ο πολυάσχολος και έντονος τρόπος ζωής μου, οι ιδιομορφίες του προγράμματος και οι ιδιαίτερες ανάγκες μου, δεν καλύπτονταν απόλυτα από την παραδοσιακή ασφάλεια υγείας που διατηρούσα μέχρι πρόσφατα. Κάπως έτσι, άρχισα να αναζητώ εναλλακτικές και πιο σύγχρονες λύσεις, οι οποίες θα μου έδιναν μία πιο προσωποποιημένη ασφάλεια υγείας, δηλαδή, ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που θα ήταν ειδικά σχεδιασμένο στα μέτρα μου.

Ευτυχώς, δεν άργησα να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου, η οποία δεν ήταν άλλη από το σύγχρονο Οικοσύστημα Υγείας και Φροντίδας Life On της Generali, μία πρωτοποριακή ασφάλεια υγείας που μέσα από έναν συνδυασμό διαφορετικών αξόνων, όχι μόνο καλύπτει πλήρως τις μοναδικές ανάγκες μου, αλλά μου επιτρέπει να νιώθω προστατευμένη και ασφαλής, κάθε στιγμή της ζωής μου.

Εξασφαλίζοντας μία προσωποποιημένη, ατομική ασφάλεια υγείας στα μέτρα μας

Κακά τα ψέματα. Για μία γυναίκα όπως εγώ, που βρίσκομαι λίγο πριν τα 40 και εργάζομαι καθημερινά πολλές ώρες και σε έντονους ρυθμούς, οι οποίοι επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής μου, δεν αρκούν οι τυπικές προληπτικές εξετάσεις, ώστε να έχω τον απόλυτο έλεγχο της υγείας μου. Ειδικότερα αν αναλογιστώ πόσο επιρρεπής είμαι στις ιώσεις και ότι κάθε χρόνο χρειάζεται να πραγματοποιήσω τουλάχιστον δύο με τρεις επισκέψεις σε κάποιον ειδικό γιατρό.

Και ακριβώς αυτές οι επιμέρους λεπτομέρειες, ήταν που με έπεισαν τελικά πως το Life On της Generali ήταν η ιδανική ασφάλεια υγείας για εμένα. Διότι μέσω του συγκεκριμένου οικοσυστήματος υγείας και κυρίως, χάρη στη βοήθεια που μου παρείχε ο έμπειρος ασφαλιστικός σύμβουλος της Generali, μπόρεσα να δημιουργήσω μία ατομική ασφάλεια υγείας, επιλέγοντας κάποιους άξονες και ρυθμίζοντας το επίπεδο κάλυψης που χρειάζεται να λαμβάνω σε κάθε άξονα.

Εξίσου χρήσιμο ήταν, βέβαια, και το online εργαλείο υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων του Life On, χάρη στο οποίο δοκίμασα σε πραγματικό χρόνο διαφορετικούς συνδυασμούς στις καλύψεις, είδα μία εκτίμηση του κόστους και έπειτα, ήρθα σε επικοινωνία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο για να με εξυπηρετήσει.

Πιο αναλυτικά, οι άξονες κυμαίνονται από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη και είναι οι εξής: «Πρόληψη», «Γιατροί και Εξετάσεις», «Νοσηλεία», «Αποκατάσταση», «Υπηρεσίες». Συνεπώς, ο καθένας και η καθεμιά από εμάς επιλέγει το επίπεδο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες και το budget που μπορεί να διαθέσει, ώστε να έχει πρόσβαση σε ένα κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Αποκτώντας πρόσβαση σε υπηρεσίες ευ ζην και «έξυπνες» εφαρμογές μέσα από μία οθόνη

Ακριβώς επειδή ακολουθώ έναν τρόπο ζωής που δεν ενθαρρύνει τη σωματική άσκηση, επιβάλλει να είμαι πολλές ώρες μπροστά από μία οθόνη και αυξάνει… επικίνδυνα τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό μου, ξέρω πως για εμένα -όπως και για πολλούς ανθρώπους- η έννοια «υγεία» είναι πολύπλευρη, διότι δεν αφορά μόνο στη σωματική μου κατάσταση. Και αυτό είναι κάτι που η Generali γνωρίζει πολύ καλά.

Για να μπορώ όμως, να είμαι υγιής, είναι απαραίτητο να λάβω υπόψη μου όλους τους παράγοντες που σε βάθος χρόνου μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ευεξία μου. Και πλέον, με το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Life on, την έμπειρη καθοδήγηση του εξειδικευμένου ασφαλιστικού συμβούλου και τη βοήθεια της τεχνολογίας, έχω αυτήν τη δυνατότητα, αφού έχω αποκτήσει πρόσβαση σε καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες ευ ζην και «έξυπνες» εφαρμογές υγείας, μέσα από την οθόνη του κινητού μου.

Χάρη στο συγκεκριμένο οικοσύστημα υγείας, δεν χρειάζεται να στριμώξω κι άλλο το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά μου για να «θωρακίσω» την υγεία μου. Με ένα «άγγιγμα» μπορώ να προγραμματίζω ραντεβού για εξετάσεις και να πραγματοποιώ βιντεοκλήσεις με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για ό,τι κι αν μου συμβεί. Μπορώ επίσης να λαμβάνω εξατομικευμένες συμβουλές από έναν προσωπικό, ψηφιακό σύμβουλο υγείας, που με βοηθά να καταγράφω τις καθημερινές μου συνήθειες και να υιοθετώ ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να έρχομαι σε επικοινωνία με ειδικούς ψυχικής υγείας και διατροφολόγους, να προπονούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων trainers.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, λοιπόν, πως εφόσον ακολουθούμε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, οφείλουμε στον εαυτό μας να επενδύσουμε σε εξίσου σύγχρονες λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τις μοναδικές μας ανάγκες, οι οποίες θα μας προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής και μία καθημερινότητα γεμάτη υγεία και ευεξία. Και σίγουρα αξίζει να στραφούμε στο Οικοσύστημα Φροντίδας & Υγείας Life On της Generali, καθώς πρόκειται για ένα ευέλικτο, πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που προσαρμόζεται απόλυτα στα μέτρα μας και σε κάθε στάδιο της ζωής μας.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση υγείας της Generali εδώ