ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΕΛΙΟΣ: 5+1 βέλτιστες πρακτικές για ένα επιτυχημένο Ε-shop

ΑΕΛΙΟΣ: 5+1 βέλτιστες πρακτικές για ένα επιτυχημένο Ε-shop

Μεγάλη ανταπόκριση, πολύ θετικά σχόλια αλλά και το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών που το παρακολούθησαν, απέσπασε το Workshop «5+1 Βέλτιστες Πρακτικές για ένα Εμπορικά Επιτυχημένο Εshop», που παρουσίασε η ομάδα Ecommerce & SEO Consulting Services της ΑΕΛΙΟΣ, στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Infocom World, στις 21 Οκτωβρίου 2014, στο Caravel.

Εμφατικά καταδείχτηκε η ανάγκη για πρακτική, προσγειωμένη, πελατοκεντρική και πάνω απ' όλα εμπορικά προσανατολισμένη, συμβουλευτική καθοδήγηση στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

To Ecommerce & SEO Consulting αναδεικνύεται σε στρατηγικής σημασίας Business Unit της ΑΕΛΙΟΣ IT Consulting, εταιρείας με ισχυρή παρουσία στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων ΙΤ για επιχειρήσεις.

Όπως σημείωσε ο Λάμπρος Φώης, CEO της εταιρείας, «διαβλέποντας την ανάγκη για παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικής στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ΑΕΛΙΟΣ IT Consulting υποστηρίζει όλους όσοι επιχειρούν στον κλάδο του Ecommerce και θέλουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής τους».

Η ομάδα Ecommerce & SEO Consulting Services της AΕΛΙΟΣ έχει εκτενή συνδυαστική εμπειρία πεδίου στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο λιανεμπόριο, την πληροφορική και το επιχειρείν. Έχοντας ως αρχή ότι το Ε-business είναι πρώτα απ' όλα Business ,υιοθετεί μια 360º προσέγγιση που εγγυάται πρωτίστως την εμπορική επιτυχία μίας online επιχείρησης και όχι μόνο την τεχνική και σχεδιαστική αρτιότητα του e-shop.

Το κάθε business case αναλύεται σε βάθος και παρέχεται tailor- made συμβουλευτική καθοδήγηση σε στρατηγικό, τακτικό, αλλά και hands-on επίπεδο για τη δημιουργία μιας πελατοκεντρικής, αποτελεσματικής και κυρίως προσοδοφόρας online παρουσίας.

Για μία εικόνα του αξιακού πλαισίου, της οπτικής, και των προτεραιοτήτων βάση των οποίων προσεγγίζεται το κάθε business case από την ομάδα Ecommerce & SEO Consulting Services της ΑΕΛΙΟΣ, δείτε εδώ το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό Best Practice που παρουσιάστηκε στο Workshop.

Βέλτιστες Πρακτικές για Ένα Εμπορικά Επιτυχημένο Eshop. Μέρος Πρώτο

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Κολίντζας, Ecommerce & Marketing Director της ΑΕΛΙΟΣ, «χωρίς αυτή τη θεμελιώδη προϋπόθεση όλα τα SEO και τα CRO και τα Google Ads και τα Backlinks του κόσμου, δεν θα βοηθήσουν το Eshop σας να φτάσει το μέγιστο της απόδοσής του».

Σχετικές ειδήσεις