ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη συνεργασία του Ι.ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά με την εταιρεία ορθοπεδικών ειδών Vimaflex

Μεγάλη συνεργασία του Ι.ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά με την εταιρεία ορθοπεδικών ειδών Vimaflex

Ακόμα μία σημαντική συνεργασία ξεκίνησε το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με τη γνωστή εταιρεία ορθοπεδικών ειδών VIMAFLEX, που αφορά στον Τομέα Υγείας, και συγκεκριμένα στους σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή».

H VIMAFLEX είναι μέλος εταιρείας στο χώρο των ορθοπεδικών ειδών, η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία 90 χρόνια, με δίκτυο 30 καταστημάτων και 2.500 σημεία πώλησης. Στόχος της είναι να προσφέρει παγκοσμίως στον καταναλωτή υψηλής ποιότητας προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με τη VIMAFLEX, οι σπουδαστές των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα παρακολουθήσουν σεμινάρια από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας, θα παραχωρηθούν 2 μηχανήματα πρεσοθεραπείας άνω και κάτω άκρων για την επάνδρωση των υπερσύγχρονων εργαστηρίων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, καθώς και άλλα ορθοπεδικά είδη και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία VIMAFLEX θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των υψηλών εκπαιδευτικών στόχων που θέτουν τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τους σπουδαστές τους.

Σχετικές ειδήσεις