ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tη Δευτέρα o Οδηγός Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία

Tη Δευτέρα o Οδηγός Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία

Ένα χρηστικό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό αποτελεί ο «Οδηγός Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, για περιφέρειες, δήμους, ΜΚΟ και επιχειρήσεις».

Ο συγκεκριμένος οδηγός φιλοδοξεί να διευκολύνει κάθε ενδιαφερόμενο φορέα να αξιοποιήσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που προσφέρουν όλα τα διαθέσιμα κοινοτικά ταμεία και προγράμματα.
Την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, θα παρουσιαστεί ο «Οδηγός Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, για περιφέρειες, δήμους, ΜΚΟ και επιχειρήσεις» σε εκδήλωση στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος). Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 12.00 και θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, και η αναπληρώτρια υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.
Θα παραβρεθούν, επίσης, και θα παρέμβουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιμελητηριακού κόσμου (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ΕΒΕΑ, ΕΒΕΠ, ΕΣΕΕ, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο), Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις, Start-Up.
Τον Οδηγό μπορείτε να τον βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στον παρακάτω ιστότοπο:
https://papadimoulis.files.wordpress.com/2015/06/odigos-june2015_web.pdf

Σχετικές ειδήσεις