ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η γοητεία του χειροποίητου στη «Volvo Σφακιανάκης»

Η γοητεία του χειροποίητου στη «Volvo Σφακιανάκης»

Η εξατομίκευση είναι μια διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός αγαθού αποκλειστικά και μοναδικά για έναν αποδέκτη.

Εκτός από την απλή κάλυψη μίας συγκεκριμένης ανάγκης αγοράς, προσφέρει στον κάτοχό του, το στοιχείο της απόλυτης σύνδεσης του προϊόντος με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, οδηγώντας σε μια μοναδική εμπειρία αγοράς.

Επισκεφθείτε τη «Σφακιανάκης ΑΕΒΕ» , τον πρώτο σε πωλήσεις επίσημο έμπορο VOLVO την τελευταία πενταετία, διαμορφώστε το αγαπημένο σας Volvo σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις και αποκτήστε δώρα υψηλής αισθητικής αξίας που περιέχουν έντονα τα στοιχεία της εξατομίκευσης.

Σε συνεργασία με γνωστό Ελληνικό οίκο μόδας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ανδρικά και γυναικεία είδη υψηλής ραπτικής και δώρα ιδιαίτερης αισθητικής και αξίας.

Ράψτε το κοστούμι ή το πουκάμισο της επιλογής σας «στα μέτρα σας», αποκτήστε τα παπούτσια ή τη δερμάτινη τσάντα που ταιριάζει στη δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα , δώρα που θα σας θυμίζουν για πάντα την αγορά του αγαπημένου σας Volvo.
Η προσφορά της Volvo Σφακιανάκης αφορά παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 20/10/2016 και ισχύει για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά στην ιστοσελίδα της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ