ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτόν τον κατάλογο τον θέλεις όλο για το σπίτι σου!

Αυτόν τον κατάλογο τον θέλεις όλο για το σπίτι σου!

Τετάρτη μεσημέρι και πήγαμε να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα προϊόντα του καταλόγου της ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, για το 2017.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φτάσει στα χέρια μας η πρόσκληση και αδημονούσαμε για την ημέρα και την ώρα που θα φτάναμε στο Art Factory, στον Ταύρο.

Περάσαμε την πόρτα μίας αποθήκης και τότε ξαφνικά... Ένας άλλος κόσμος! Όχι του Παπακαλιάτη, αυτός της ΙΚΕΑ, ανοιγόταν μπροστά μας. Το Art Factory, στον Ταύρο, μεταμορφώθηκε και απέκτησε τη ζεστασιά ενός σπιτιού, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα νέα, όμορφα και λειτουργικά προϊόντα του καταλόγου ΙΚΕΑ 2017, αλλά και να μαγειρέψουν με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, κάνοντας τη διαδικασία της μαγειρικής διασκεδαστική και χωρίς κανόνες!

Παράλληλα, η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη παρουσίασε, μέσα από τη δική της οπτική, τα αποτελέσματα της έρευνας Life at Home Report, που υλοποίησε η ΙΚΕΑ τον Μάιο του 2016, και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος, αναφέρθηκε στον «Δημοκρατικό Σχεδιασμό», τη φιλοσοφία δηλαδή της ΙΚΕΑ να δημιουργεί προϊόντα με υψηλό design, ποιότητα, λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και προσιτή τιμή.

Το concept ήταν ξεκάθαρο: Να ζούμε το σπίτι μας με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, χωρίς να ακολουθούμε τα στερεότυπα της εποχής μας. Τι καλύτερο, αλήθεια;

Μαγειρέψαμε κι εμείς (εντάξει, συνδράμαμε λίγο) ένα smoothie με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσο τρώγαμε μερικά μπισκότα με μαύρη σοκολάτα και δημητριακά!

Τώρα που έχω μπροστά μου το νέο κατάλογο, μπορώ να Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017 διαθέτει 228 σελίδες γεμάτες πρακτικές λύσεις, έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα και θα βρίσκεται στα καταστήματα ΙΚΕΑ από τις 5 Οκτωβρίου, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμος και στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή (για Android και iOS) και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στο www.IKEA.gr.

Ξεφυλλίστε, λοιπόν, το νέο κατάλογο, σκεφτείτε ελεύθερα με το δικό σας μοναδικό τρόπο, δημιουργήστε και ζήστε στο δικό σας ξεχωριστό χώρο!

Γιατί στο σπίτι μας πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και γιατί η ΙΚΕΑ προσφέρει προϊόντα, σχεδιασμένα για να #zoumemazi!