ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βραβεία για καινοτόμες υπηρεσίες στην AGT Facility Management

Βραβεία για καινοτόμες υπηρεσίες στην AGT Facility Management

H AGT FM βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2017, για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει στην διαχείριση εγκαταστάσεων του Hilton Athens, μέσω της υπηρεσίας AGT Hospitality Support.

Μόνιμο προσωπικό, με επίβλεψη Μηχανικού, παρακολουθεί και επιβλέπει τους τομείς Συντήρησης στο Hilton Athens, όλο το 24ωρο με Online Mobile Connection (Κινητά και Τablet).

H εφαρμογή CMMS Coswin, έχει την δυνατότητα διαχείρισης βλαβών τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα.

Η αδιαμφισβήτητα αναβαθμισμένης ποιότητας υπηρεσία, προσφέρει σημαντική υπεραξία, δημιουργώντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων, ταχύτητα και επιπλέον ποιότητα αποκατάστασης βλαβών.

Η AGT Hospitality Support είναι Customized υπηρεσία που μπορεί να αναβαθμίσει και να υποστηρίξει ξενοδοχεία, νοσοκομεία και κλινικές. Περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών όπως Rooms inspection (συντήρηση ή και έως επί τόπου επιδιόρθωση), Συντήρηση και Τεχνική υποστήριξη όλων των ηλεκτρομηχανολογικών, υδραυλικών, οικοδομικών κτλ. των ξενοδοχείων, Διαμορφώσεις χώρων, Διαχείριση Αποθήκης και Προμήθεια Υλικών, Καθαριότητες, Κηποτεχνίες έως και όλο το Operation της εγκατάστασης.