ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το smartwatch που οργανώνει το πρόγραμμα του Steve Aoki!

Αυτό είναι το smartwatch που οργανώνει το πρόγραμμα του Steve Aoki!

Ο Αμερικανός superstar της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής Steve Aoki καταφέρνει κάθε φορά να πραγματοποιεί μερικά από τα πιο επιτυχημένα χορευτικά σόου, ξεσηκώνοντας το κοινό σε κάθε του εμφάνιση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία ένας από τους πιο δημοφιλείς, αλλά και ακριβοπληρωμένους επαγγελματίες στον τομέα του. Και μπορεί ο κόσμος του να μοιάζει πιο συναρπαστικός από τη δική σου καθημερινότητα στο γραφείο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γεμάτος υποχρεώσεις. Ο καταξιωμένος DJ έχει πάντα ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα γεμάτο πρόβες, περιοδείες και εμφανίσεις πίσω από τα decks.

Παρόλα αυτά, με οργάνωση ολοκληρώνει πάντα τους στόχους του. Για να καταφέρει να είναι συνεπής, αλλά και γεμάτος στυλ έχει τον απόλυτο «σύμμαχο». Ως λάτρης των έξυπνων ρολογιών, επιλέγει το νέο touchscreen smartwatch της Diesel. Γιατί το ξεχωρίζει και γιατί αξίζει να το ξεχωρίσεις και εσύ;

Γιατί είναι ένα ρολόι με προσωπικότητα

Τι ακριβώς θα πει αυτό; Ότι έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το ρολόι σου όπως ακριβώς σου αρέσει και να αναδείξεις τη μοναδικότητά σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο που εμφανίζονται οι πληροφορίες στην εντυπωσιακή οθόνη.

Έτσι, μπορείς να διατηρείς το προσωπικό σου στυλ, χρησιμοποιώντας παράλληλα τις έξυπνες λειτουργίες του ρολογιού σου, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο συναρπαστική!

Και αν είσαι αναποφάσιστος; Δεν πειράζει, καθώς μπορείς να τα έχεις όλα. Διάλεξε από μία μεγάλη ποικιλία όψεων και χρωμάτων για να διαμορφώσεις εσύ το τέλειο smartwatch, όπως ακριβώς το φαντάζεσαι.

2

Γιατί έχει τα πιο «έξυπνα» λειτουργικά χαρακτηριστικά

Πέρα όμως από την ποικιλία στις όψεις, τα χρώματα και τους συνδυασμούς, σου προσφέρει μοναδικά λειτουργικά χαρακτηριστικά. Θα το ξεχωρίσεις αμέσως είτε είσαι λάτρης της τεχνολογίας είτε όχι. Και αυτό διότι κάνει τα πάντα απλά και σου προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι άμεσα.

Τώρα μπορείς να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και να βλέπεις άμεσα τις αγαπημένες σου εφαρμογές από την οθόνη του Diesel On ρολογιού σου. Παράλληλα, θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις ακόμα και για τον καιρό, ώστε να είσαι πάντα έτοιμος για όλα… βρέξει χιονίσει!

Σε κάθε περίπτωση, εσύ ορίζεις ποιες ειδοποιήσεις θα βλέπεις και ποιες όχι. Αν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα απλώς επίλεξε τη λειτουργία Do not disturb.

3

Γιατί σε βοηθάει να οργανωθείς

Και αν έχεις ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα, με αυτό το ρολόι δεν θα σου ξεφεύγει τίποτα. Τώρα μπορείς να οργανωθείς και να βάλεις τα πάντα σε τάξη, με ένα μόνο κλικ στην οθόνη του έξυπνου ρολογιού σου. Διάβασε τα mail σου και πήγαινε στο calendar για να δεις τις υποχρεώσεις σου ανά πάσα στιγμή.

Και φυσικά, μην παραμελείς τον εαυτό σου. Με το Diesel touchscreen smartwatch βλέπεις πόσα βήματα κάνεις και πόσες θερμίδες καις. Δεν περπάτησες αρκετά σήμερα; Πήγαινε για τρέξιμο, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική από το Diesel On σου, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των playlist σου.

4

Γιατί σου προσφέρει τη δική σου προσωπική βοηθό!

Φυσικά, αυτό το ρολόι σου δίνει τη δυνατότητα ακόμη και να έχεις τη δική σου προσωπική βοηθό. Τι εννοούμε; Έχεις τη δική σου Google Assistant που είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου, απλώς πατώντας το power button ή λέγοντας «Ok google»! Τόσο απλά και τόσο εύκολα!

To Diesel On θα το βρεις στα καταστήματα Diesel, Golden Hall και Αγίας Σοφίας 12, Θεσσαλονίκη, στο attica Citylink και σε επιλεγμένα καταστήματα ρολογιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το touchscreen smartwatch της Diesel μπορείς να βρεις εδώ.