ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση - 12 υπερτυχεροί παίρνουν 100.000 ευρώ

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση - 12 υπερτυχεροί παίρνουν 100.000 ευρώ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τη χριστουγεννιάτικη κλήρωση θα επιβραβεύσει τους φορολογούμενους που χρησιμοποίησαν φέτος ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους.

Φορολοταρία: Η τελευταία της χρονιάς θα μοιράσει 1,2 εκατ. ευρώ

Χριστουγεννιάτικο δώρο για 100 τυχερούς η φορολοταρία στην οποία κληρώθηκαν, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πέρα από τους 12 υπερτυχερούς που θα πάρουν από 100.000 ευρώ, και άλλοι 83 φορολογούμενοι πολίτες θα βάλουν στην τσέπη τους από 1.000 ευρώ ο καθένας. Τα ποσά προέρχονται από τα αδιάθετα έπαθλα προηγούμενων κληρώσεων.

Δείτε τους τυχερούς

Το χρηματικό έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Πώς θα γίνει η ενημέρωση των πολιτών

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.

Η καταβολή

Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δηλώσει ο φορολογούμενος τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE – «Μητρώο & Επικοινωνία» – Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του έτους έως σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11 κληρώσεις και για τις 10 από αυτές έχει δοθεί σε 5.412 φορολογούμενους το συνολικό ποσό των 8.816.000 ευρώ.

Τα ποσά των δυο τελευταίων κληρώσεων, δηλαδή της 11ης και της 12ης, θα καταβληθούν στους δικαιούχους έως το τέλος του έτους.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται η Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που μοιράζει 1,2 εκατ ευρώ

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε μέχρι 50.000 ευρώ

Φορολοταρία Νοεμβρίου: Δείτε αν κερδίσατε το έπαθλο των 50.000 ευρώ