ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: True Leader για 3o συνεχόμενο έτος

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: True Leader για 3o συνεχόμενο έτος

Σημαντική διάκριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πέτυχε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, «TRUE LEADERS».

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, διακρίθηκε ως μια από τις 42 καλύτερες επιχειρήσεις - ηγέτες στην ελληνική αγορά, ανάμεσα σε 500 εταιρίες, ύστερα από την ανάλυση των ισολογισμών 20.500 επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας και είναι η μοναδική ασφαλιστική που πετυχαίνει τη σημαντική αυτή διάκριση.

Αντικειμενικά κριτήρια για την απονομή της διάκρισης TRUE LEADER, όπως προκύπτουν από τους ισολογισμούς των εταιριών για το οικονομικό έτος 2012, είναι η κερδοφορία, η αύξηση προσωπικού, το υψηλό rating πιστοληπτικής ικανότητας και η θέση στον κλάδο. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποιούσε για τρίτη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η συγκεκριμένη βράβευση είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και προσπάθειας της διοίκησης και ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας, των πωλήσεων και των εσωτερικών υπηρεσιών.