ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συναντήσεις Θεοχάρη με στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών

Συναντήσεις Θεοχάρη με στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών

Την Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, με σκοπό να ενημερώσει τα στελέχη των περιφερειακών οικονομικών υπηρεσιών, για το νέο οργανόγραμμα της γενικής γραμματείας.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Χ. Θεοχάρης, στόχος του νέου οργανογράμματος είναι η αποτελεσματικότερη επικοινωνία μεταξύ των οικονομικών υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, το νέο οργανόγραμμα προβλέπει αλλαγές στις κεντρικές υπηρεσίες και ίδρυση περιφερειακών, μια από τις οποίες θα λειτουργήσει στην Πάτρα.

Στην συνέχεια ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε στην πορεία των εσόδων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι πάνε καλά, χωρίς μεγάλες υστερήσεις. Ακόμη μίλησε για τους ρυθμούς επιστροφής φόρου στις επιχειρήσεις, τονίζοντας, ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2014 έχουν επιστραφεί περίπου 700 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτρα, ο Χάρης Θεοχάρης συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με το προεδρείο και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα φορολογίας, καθώς και του εκλογικού επιδόματος που θα λάβουν όσοι δικηγόροι διοριστούν, ως δικαστικοί αντιπρόσωποι στις επερχόμενες εκλογές.