ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η προπληρωμένη κάρτα ήρθε για να μας δώσει λύσεις

Η προπληρωμένη κάρτα ήρθε για να μας δώσει λύσεις

Οι συνθήκες της εποχής απαιτούν ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις συναλλαγές μας εντός και εκτός διαδικτύου.

Από την υπερχρέωση της πιστωτικής μας τα προηγούμενα χρόνια ως τα σημερινά capital controls, η πληρωμή για να αγαθά και τις καθημερινές μας ανάγκες έχει γίνει γρίφος για εμάς τους καταναλωτές.

Η προπληρωμένη κάρτα δίνει λύση και για αγορές στο διαδίκτυο χωρίς την απαίτηση πιστωτικής κάρτας και με ασφάλεια καθώς και με τρόπο που εξασφαλίζει την ανωνυμία.

Λαμβάνεις την κάρτα στην διεύθυνση που θα δηλώσεις μετά από δέκα ημέρες από την αίτηση σου. Δεν χρειάζεται να γίνει πιστωτικός έλεγχος για την έκδοση την κάρτας αυτής, και μπορεί ο οποιοσδήποτε να την αποκτήσει. Θα δεις το τι μπορεί να προσφέρει σε εσένα η χρήση μιας τέτοιας κάρτας.

Και πώς μπορείς να την χρησιμοποιείς; Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής. Προμηθευόμαστε ένα δελτίο με αριθμό PIN από κατάστημα ψιλικών ή σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, κάνουμε login στον λογαριασμό μας που συνδέεται με την κάρτα μας, και φορτώνουμε το ποσό που έχουμε επιλέξει. Είναι η γνωστή μας διαδικασία από την χρήση καρτοκινητών, τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο υποκαθίσταται η χρήση των μετρητών καθώς και της πιστωτικής, με φιλικούς προς τον καταναλωτή τρόπους.

Θα λέγαμε ότι η χρήση προπληρωμένης κάρτας είναι «μηδενικού κινδύνου», καθώς είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους για να μεταφέρουμε χρήματα όταν ταξιδεύουμε είτε όταν είναι αυτή η πρώτη μας κάρτα ως νέοι χρήστες, καθώς δεν συνδέεται με κανέναν τραπεζικό λογαριασμό.

Επίσης το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η χρήση της κάρτας είναι ελεγχόμενη κι αυτό είναι πλέον απαραίτητο για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού. Τέλος δεν υπάρχουν τόκοι όπως στις άλλες πιστωτικές κάρτες. Με αυτό τον τρόπο θα λέγαμε ότι αντικαθίστατε ο παραδοσιακός τραπεζικός λογαριασμός για τις συναλλαγές μας.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε; Αποτελεί συμφέρουσα λύση που στις δύσκολες μέρες που ζούμε δεν έχει καμία δέσμευση και δεν προσθέτει άλλον ένα λογαριασμό στον μηνιαίο μας προϋπολογισμό.

Σχετικές ειδήσεις