ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα σε φορείς του Δημοσίου

Ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα σε φορείς του Δημοσίου

Πραγματικότητα γίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής ανταλλαγής εγγράφων ανάμεσα σε φορείς του Δημοσίου.

Το έργο εγκατάστασης της κεντρικής υποδομής υλοποιείται από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με χρηματοδότηση από το Δημόσιο Πρόγραμμα Επενδύσεων 2018.

Το έργο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 12 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα), ενώ θα μεταδοθεί, μέσω live streaming από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/RQ24L_ai4JU.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τα υπουργεία ΨΠΤΕ και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχα οι υπουργοί, Νίκος Παππάς και Όλγα Γεροβασίλη, ενώ η παρουσίαση της δράσης θα γίνει από τον γενικό γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Στέλλιο Ράλλη.

Η κυβέρνηση προχωρά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου με ένα σημαντικό έργο, που προάγει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και θέτει σε προτεραιότητα τη σχέση των πολιτών με το Δημόσιο με όχημα τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οδηγό την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική και στοίχημα τη Δίκαιη Ψηφιακή Ανάπτυξη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων