ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κέρκυρα: Υπεγράφη η σύμβαση για την παράκαμψη Αυλιωτών

Κέρκυρα: Υπεγράφη η σύμβαση για την παράκαμψη Αυλιωτών

Στην υπογραφή σύναψης σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου για την ολοκλήρωση της παράκαμψης Αυλιωτών προχώρησε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, παρουσία του αναδόχου, των Αντιπεριφερειαρχών κ. Χρήστο Σκούρτη, και κ Χρήστο Άνθη αλλά και Γενικού Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Νικήτα Καραλή.

Το έργο αφορά την πρόσβαση και παράκαμψη της περιοχής Αυλιωτών της Κέρκυρας, το οποίο ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια.

Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις συνολικού ποσού 3.325.246,07 ευρώ. Το έργο προϋπολογισμού 720.000 ευρώ το οποίο υπογράφηκε σήμερα με την ανάδοχο εταιρία ΦΡΕΚΟ ΑΤΕ ολοκληρώνεται.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπου θα συμβάλλει στην βελτίωση της πρόσβασης από το Βόρειο συγκρότημα προς την πόλη της Κέρκυρας .

Παράλληλα κατατέθηκε σήμερα, στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο φάκελος του Τεχνικού Δελτίου του έργου για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής τμήματος της Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας από την Πλατυτέρα έως την διασταύρωση του Ποταμού.

Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, κ. Χ, Σκούρτη, αλλά και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.E Κέρκυρας για την βοήθεια τους