ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πάτρας για ΚΕΑ: Η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Δήμος Πάτρας για ΚΕΑ: Η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται για να εξυπηρετούνται άμεσα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, να αποφευχθεί η ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων και να προστατευθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καλεί την κυβέρνηση ο δήμος Πάτρας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, «ο δήμος συμβάλλει με προσωπικό και υποδομές χωρίς καμία στήριξη από το κράτος, (παρ όλες τις επισημάνσεις που έγιναν προς τον αρμόδιο υπουργό για επιπλέον χρηματοδότηση και πρόσληψη αναγκαίου προσωπικού).

Παρόλες τις προσπάθειες που γίνονται από το προσωπικό του δήμου μας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες μας, αυτό δεν μπορεί να γίνει εφικτό λόγο της αδυναμίας του ηλεκτρονικού συστήματος να ανταπεξέλθει, που την ευθύνη του την έχει αποκλειστικά το αρμόδιο υπουργείο, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται πλήθος κόσμου στα κέντρα υποβολείς αιτήσεων. Έως σήμερα έχουμε καταφέρει (λόγο αδυναμίας του συστήματος) να εξυπηρετήσουμε ελάχιστους ενδιαφερόμενους", όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Σχετικές ειδήσεις