ΚΟΜΜΑΤΑ

Άγριος «πόλεμος» ανάμεσα σε ΑΝ.ΕΛ. και Λαζαρίδη

Άγριος «πόλεμος» ανάμεσα σε ΑΝ.ΕΛ. και Λαζαρίδη

Δεν λέει να κοπάσει η άγρια κόντρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τους αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές, Δημήτρη Καμμένο και Γιώργο Λαζαρίδη, με τον τελευταίο να απαντά στις κατηγορίες του Θεόδωρου Τοσουνίδης για χρηματισμό του.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο κ. Τοσουνίδης είπε, αναφερόμενος στο Δημήτρη Καμμένο και το Γιώργο Λαζαρίδη: «Ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης υπάρχει οσμή χρηματισμού».

«Είναι αδιανόητο ο ΥΕΘΑ να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής», αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Λαζαρίδης, σε γραπτή απάντηση του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

«Αποτέλεσμα χρηματισμού και διαπλοκής είναι η εγκατάλειψη των ιδεωδών και των εθνικών δικαίων της πατρίδας. Επομένως, αλλού θα πρέπει να κατευθύνονται αυτές οι κατηγορίες. Δεν θα ανοίξω διάλογο. Αφήνω τον Πάνο Καμμένο να πορευτεί μόνος του σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο που επέλεξε», επισημαίνει ο κ. Λαζαρίδης.

Ωστόσο στη δήλωση του κ. Λαζαρίδη ανταπάντησε ο κ. Τοσουνίδης και μάλιστα σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

«Ο εντός εκτός και επι τα αυτά, δεν δικαιούται να ομιλεί. Η εθνική ευαισθησία και η υπεράσπιση της πατρίδας είναι υπόθεση γενναίων ανδρών. Ανήκει ο κ. Λαζαρίδης σε αυτούς;», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απαντώντας στον ανεξάρτητο βουλευτή Β'Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη και σημειώνει: «Οι πράξεις του έδειξαν πως όχι. Ας τον συνοδεύει από δω και στο εξής η ντροπή».

Διαβάστε επίσης: