ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Πώς κρίνετε την επιλογή Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Πώς κρίνετε την επιλογή Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr - Πώς κρίνετε την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας 

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα στην Ιστορία της χώρας που προτείνεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή ήθελε μία γυναίκα στην Προεδρία της Δημοκρατίας και το όνομα της κ. Σακελλαροπούλου υπήρχε ως πρόταση από τις πρώτες κιόλας μέρες των συζητήσεων.

Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν προέρχεται από την Κεντροδεξιά και θεωρείται μία υπερκομματική και, κατά πολλούς, ενωτική υποψηφιότητα.

Ο πρωθυπουργός παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να προτείνει πολιτικό πρόσωπο, δεν άλλαξε την αρχική του θέση και με διάγγελμά του ανακοίνωσε την απόφασή του.

«Η κυρία Σακελλαροπούλου είναι μία πρόταση ενωτική, υπερκομματική, προοδευτική. Και έχει όλες τις προϋποθέσεις να ψηφιστεί από το σύνολο των βουλευτών, τιμώντας στο πρόσωπό της την σύγχρονη Ελληνίδα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr αν κρίνετε σωστή την απόφασή του

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Πώς κρίνετε την επιλογή Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας;

  • 41%
  • 48%
  • 11%
2807 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί