ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου

Σταϊκούρας: Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου

Πυρά κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την «ανεύθυνη κίνησή του να μιλήσει για δημοψήφισμα» εξαπέλυσε από το Καρπενήσι ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας παράλληλα ότι καταλληλότερη ημερομηνία για εκλογές είναι η 19η Φεβρουαρίου.

«Η απόφαση να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν αναπόφευκτη», δήλωσε μιλώντας σε στελέχη της Ν.Δ. υπογραμμίζοντας πως η 26η Οκτωβρίου και η ανεύθυνη κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να, μας οδήγησαν σε τραγική κατάσταση στη μοναδική λύση προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Αναφερόμενος στην ημερομηνία των εκλογών είπε πως η καταλληλότερη ημερομηνία ήταν η 19η Φεβρουαρίου και δεν θα πρέπει να αλλάξει αφού ήδη έχει δρομολογηθεί η επίλυση πολλών προβλημάτων.

Κατήγγειλε επίσης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μιλούν για παράταση των εκλογών, ξεκαθαρίζοντας πως «εμείς είμαστε συνεπής στην συμφωνία και θέλουμε από όλους να κάνουν το ίδιο.

«Όλοι αναγνωρίζουν πως οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν θα επιτευχθούν. Στόχος τώρα είναι να επιτευχθούν οι αναθεωρημένοι δείκτες και το ζητούμενο είναι να αλλάξει η πολιτική που μας έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας .