ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Σταυρόπουλος: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής παράτασης»

Γ. Σταυρόπουλος: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο  κυβερνητικής παράτασης»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Γιώργος Σταυρόπουλος, σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών αλλά και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων το 2012.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε την κυβέρνηση μεταβατική και όχι υπηρεσιακή, μια κυβέρνηση που κυβερνά.

«Όλα όσα πρέπει να γίνουν δεν πρέπει να συνδέονται με συγκεκριμένη ημερομηνία. Και αντικειμενικά να το δει κανείς, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία...Ως κυβέρνηση έχουμε αναλάβει ένα σκοπό που πρέπει να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρόπουλος.

Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων το 2012, ο κ. Σταυρόπουλος απάντησε ότι όταν μία κυβέρνηση κυβερνά, πρέπει να παίρνει αποφάσεις. «Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και πρέπει να πάρουμε επώδυνες αποφάσεις... Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε τίποτα μέσα σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον», τόνισε. Επεσήμανε ωστόσο ότι «υπάρχει μεγάλη ευαισθησία από την πλευρά της κυβέρνησης για όλους αυτούς που υποφέρουν».