ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μιχελάκης: Όχι σε εκλογές τον Απρίλιο

Γ. Μιχελάκης: Όχι σε εκλογές τον Απρίλιο

Η παράταση του βίου της κυβέρνησης δεν μπορεί να παραταθεί μέχρι τον Απρίλιο, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Real 97,8», ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι οι εκλογές έχουν προσδιοριστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας ότι τα δεδομένα δεν δείχνουν ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να αλλάξει.

«Εκλογές μπορεί να γίνουν λίγο πριν, λίγο μετά», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης, διαμηνύοντας ωστόσο ότι η παράταση δεν μπορεί να φθάσει μέχρι τον Απρίλιο.

Επίσης, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί τη σκοπιμότητα ενός συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, σημειώνοντας ότι η ΝΔ στηρίζει το «πολύ σοβαρό έργο» που έχει να επιτελέσει η κυβέρνηση.

«Η ΝΔ και τα στελέχη της άρχισαν να αλλοιώνουν τη συμφωνία των Πολιτικών Αρχηγών; Στελέχη της ΝΔ άρχισαν να μιλάνε για το βίο και το ρόλο της κυβέρνησης; Στελέχη της ΝΔ άρχισαν να λένε στον Πρωθυπουργό να κάνει το Α ή το Β;», διερωτήθηκε και άφησε αιχμές για τους «πράσινους υπουργούς», που επιχειρούν να μεταφέρουν τα εσωκομματικά τους προβλήματα στη χώρα.

Παράλληλα, ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν έχει αντιρρήσεις σε ζητήματα μεταρρυθμίσεων, ωστόσο προϋπόθεση είναι η διαβούλευση μεταξύ των κομμάτων κι όχι οι μονομερείς αποφάσεις υπουργών, όπως του κ. Κουτρουμάνη, για το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων.