ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική Επιτροπή: Αποχώρησε ο Παπαγγελόπουλος

Προανακριτική Επιτροπή: Αποχώρησε ο Παπαγγελόπουλος
Intime News

Αποχώρησε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από την Προανακριτική Επιτροπή αρνούμενος να δεχθεί ερωτήσεις ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μόλις ολοκλήρωσε την εισαγωγική του τοποθέτηση έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει καθώς δεν κλήθηκαν προς κατάθεση οι μάρτυρες που είχε ζητήσει, ενώ δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά του για κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Κύκλοι της ΝΔ σχολίαζαν πως «ο κ. Παπαγγελόπουλος πήρε την μεγαλύτερη προθεσμία που έχει δοθεί ποτέ σε υπουργό ελεγχόμενο, λάμβανε έγγραφα απο την αρχή, εξετάστηκαν σειρά μαρτύρων που επιθυμούσε, κατέθεσε αδιάκοπα ακόμη και όταν κουτσομπόλευε για δυο εβδομάδες και μόλις ήρθε η ώρα των ερωτήσεων το "κεντρικό μαγαζί" υπό το φως των παραδικαστικων αποκαλύψεων επέβαλε στο "παραμάγαζο" την αποχώρηση. Ο κύριος Τσίπρας διαλέγει τη θυσία Ρασπούτιν για να σώσει τον εαυτό του χωρίς να έχει ψελλίσει τίποτα επί τέσσερις ημέρες τίποτα για τον στενό του φίλο και συνεργάτη Νίκο Παππά. Ακόμα και μέχρι χθες ο κύριος Παπαγγελόπουλος συναινούσε στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της κατάθεσής του (για Πέμπτη μεσημέρι) και για την διαδικασία ερωτήσεων από την Προανακριτική Επιτροπή. Προφανώς υπό τον φόβο του για νέες εις βάρος του αποκαλύψεις και μετά από τα αδιέξοδα του αποφάσισε να αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Πολύζος: Τον στραγγάλισαν - Ένοχοι ξανά μάνα και πατριός