ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτός είναι ο επενδυτής που συνάντησε Άδωνι-Παπαθανάση - Πώς περιγράφουν την καραντίνα οι υπουργοί

Αυτός είναι ο επενδυτής που συνάντησε Άδωνι-Παπαθανάση - Πώς περιγράφουν την καραντίνα οι υπουργοί

Την εμπειρία της καραντίνας στην οποία βρίσκεται λόγω επαφής με επενδυτή ο οποίος ήταν θετικός στον κορονοϊό, μετέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό... Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

«Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Παπαθανάσης: Αυτός είναι ο επενδυτής που συναντήσαμε με τον Άδωνι

Την ίδια, ώρα καλά στην υγεία του παρουσιάστηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος του Open Tv.

O κ. Παπαθανάσης, που βρίσκεται σε προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα λόγω επαφής που είχε με επενδυτή από το εξωτερικό που ήταν θετικός στον κορονοϊό, αποκάλυψε ότι ένας επενδυτής από το Ισραήλ ήταν θετικός στον ιό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα αυτός και οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε. «Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσης.

Ο Ισραηλινός επενδυτής συναντήθηκε με τα συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. «Ήταν επενδυτής για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός αλεξιπτωτιστής μετά από πτώση