ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Τσιάρας: Υποδέχτηκε τον νέο υφυπουργό Γιώργο Κώτσηρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Κώστας Τσιάρας: Υποδέχτηκε τον νέο υφυπουργό Γιώργο Κώτσηρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης υποδέχτηκε ο υπουργός Κώστας Τσιάρας το νέο υφυπουργό Γιώργο Κώτσηρα, ο οποίος είχε ορκιστεί λίγες ώρες νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης καλωσόρισε τον κ. Κώτσηρα, λέγοντας: «Νομίζω για τον κύριο Κώτσηρα είναι όλα γνωστά.

Είναι ένας νέος συνάδελφος στη Βουλή, ο όποιος με επάρκεια, σοβαρότητα και μετριοπάθεια έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Είναι πολύ ευχάριστη στιγμή για μένα να βρίσκεται σήμερα εδώ ως νέος συνεργάτης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου από κοινού να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των σημαντικών μεταρρυθμίσεων στη Δικαιοσύνη.

Όπως γνωρίζετε ήδη έχουμε ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο σημαντικών αλλαγών και σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Αλλά οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά, ώστε να φτάσουμε στην εποχή της ψηφιακής Δικαιοσύνης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για το οποίο οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί. Συστηματικά, με επιμονή, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε το ρόλο και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών. Καλώς ήρθες Γιώργο».

Έτοιμος να «σηκώσει τα μανίκια» και να εργαστεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ο κ. Κώτσηρας. «Αναμφίβολα, η Δικαιοσύνη είναι ένας βασικός πυλώνας για την κοινωνία και τον πολίτη. Μέχρι σήμερα, έχει παραχθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ένα εξαιρετικό νομοθετικό έργο.

Σε αυτή την προσπάθεια, σε συνεργασία και σε αγαστή σχέση με τον αξιότιμο υπουργό τον κύριο Κώστα Τσιάρα θα συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Από κοινού θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να προχωρήσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο χώρος της Δικαιοσύνης, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για τη διεθνή συνεργασία. Θα είμαστε σε στενή συνεργασία για να ολοκληρώσουμε το σημαντικό έργο που έχουμε μπροστά μας» είπε ο νέος υφυπουργός Δικαιοσύνης, ευχαριστώντας τον κ. Τσιάρα για την υποδοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ για την Άρτεμις από το Κορωπί: Την κρατούν δύο αλλοδαποί λέει ο δικηγόρος της στο Newsbomb.gr