ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης χρωστά 100.000 ευρώ

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης χρωστά 100.000 ευρώ

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, μία εβδομάδα πριν τις εσωκομματικές εκλογές.

Πέραν των εργαζομένων της Ιπποκράτους, που μένουν απλήρωτοι επί πολλούς μήνες, το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης χρωστά 100.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνει και τους μισθούς των υπαλλήλων, που επίσης μένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες.

«Είναι απαράδεκτο αλλά με τη νέα νομοθετική ρύθμιση με τις τράπεζες θα μπορέσουμε να εξοφλήσουμε χρέη και μισθούς», αναφέρουν τα τοπικά στελέχη.

Πάντως, τα μέλη της τοπικής οργάνωσης εκφράζουν αισιοδοξία για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, ενώ αφήνουν αιχμές κατά των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ, που ενεργοποιούν «φοβικά σύνδρομα με εθνικολαϊκιστική λογική», κάτι που ωθεί δημοσκοπικά άλλα κόμματα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης υποστήριξαν ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες. Πάντως, εκτίμησαν ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού.

«Ο κόσμος ασκεί σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και προσδοκά να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη ημέρα μετά την εκλογή νέου αρχηγού», υποστήριξε ο γραμματέας της νομαρχιακής Α' Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου, που άφησε αιχμές εμμέσως πλην σαφώς κατά του Γ. Ραγκούση, επισημαίνοντας ότι «κανείς μας δεν είναι υπέρ του λαϊκισμού να παίρνουν οι βουλευτές το βασικό μισθό αλλά και αυτοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να ασχολούνται με τους πολίτες και όχι με μικροκομματικά συμφέροντα ή προσωπικές διαβουλεύσεις που μας έφεραν εδώ».