ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Απότοκο της απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ οι μόνιμες επιθέσεις στον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του

ΝΔ: Απότοκο της απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ οι μόνιμες επιθέσεις στον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής απελπισίας του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστός συκοφαντης κ.Βαξεβάνης συνεχίζουν, όπως κάθε Κυριακή, το γνωστό και αναμενόμενο πλέον πόλεμο λάσπης δια του εκδοτικού τους εκτελεστικού βραχίονα που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα Documento», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Αυτή τη φορά όμως η χυδαιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η απόσταση που τους χωρίζει με τους "μακελάρηδες" της δημοσιογραφίας είναι ελάχιστη», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Και συνεχίζει: «Η λάσπη τους εκτοξεύεται και εναντίον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη που δεν βρίσκονται στη ζωή για να τους απαντήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Στη Δικαιοσύνη όμως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο κ.Βαξεβάνης για τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της καταλήγει:

«Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής του απελπισίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα νέα συμπτώματα της Covid-19: Οι διαφορές μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων