ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη στη Νίκη Κεραμέως για την επίθεση του Νίκου Φίλη

Κυριάκος Μητσοτάκης
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την απόλυτη στήριξη του στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για τις αήθεις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από το ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στο τέλος του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις υπουργών, όπως η Λίνα Μενδώνη και η Αριστοτελία Πελώνη, οι οποίες κατά καιρούς έχουν βρεθεί στο στόχαστρο προσωπικών επιθέσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πως η υπουργός Παιδείας δέχθηκε προσωπική επίθεση από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στα παιδιά της υπουργού λέγοντας: «Λυπάμαι. Έχετε δύο μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα μάθουν ότι όταν ήταν μικρά η μητέρα τους κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι το παράσημο σας. Πέρυσι η βάση για την Αρχιτεκτονική ήταν 10, φέτος έγινε 14. Ποιος αποκλείει τα παιδιά; Και σήμερα αυτό το παιδί δεν μπαίνει στο Μετσόβιο και στο Αριστοτέλειο», είπε με αφορμή την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Η κυρία Κεραμέως αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην οικογένειά σας. Σας παρακαλώ ανακαλέστε. Δεν σας επιτρέπω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Καύσωνας διαρκείας με 43άρια