ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Απογοητευτικό το θέαμα του πρωθυπουργού σε παραλίες, ενώ η Αχαΐα φλέγεται

Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας
INTIME NEWS/ ANDREA BONETI

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής είδαν το «φως» φωτογραφίες του Πρωθυπουργού να κάνει μπάνιο στα Φαλάσαρνα, εκμεταλλευόμενος τη μίνι περιοδεία που έκανε την Παρασκευή σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο σχετικά με την προώθηση των εμβολιασμών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Zarpa News, ο Πρωθυπουργός πήγε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Μαράθι, ενώ το πρωί της Κυριακής επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα. Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ξύπνησε 37 ετών και νόμιζε πως είναι 16 – Πώς «σβήστηκαν» 20 χρόνια αναμνήσεων