ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφει τα πυρά το ΠΑΣΟΚ για έλλειμμα και ΕΛΤΑ

Επιστρέφει τα πυρά το ΠΑΣΟΚ για έλλειμμα και ΕΛΤΑ

Επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ σε υψηλούς προεκλογικούς τόνους για την υπόθεση του ελλείμματος του 2009 αλλά και των προσλήψεων στα ΕΛΤΑ.

Για την «ερμηνεία του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη στα όσα είπε ο πρώην Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έλλειμμα, το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι οφείλεται στον «οίστρο λαϊκισμού» της Νέας Δημοκρατίας.

Και μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Μιχελάκης δεν διάβασε καν το υπόμνημα και του υποδεικνύεται να διαβάσει και το υπόμνημα του κ. Αλμούνια όσο και εκείνο του κ. Ράντερμάχερ, προκειμένου να ενημερωθεί για όσα ισχύουν στο ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο.

Για την υπόθεση των προσλήψεων στα ΕΛΤΑ , η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορεί για ανευθυνότητα τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά , με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, ο οποίος, όπως αναφέρει, έχει επιδοθεί σε ένα «κρεσέντο επιπολαιότητας».

Ειδικότερα η δήλωση της κ. Γεννηματά έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ επιδίδεται σε ένα κρεσέντο επιπολαιότητας και αντιφάσεων διαπράττοντας συνεχώς λάθη που σπεύδει στη συνέχεια να διορθώσει.

Λάθη που χρεώνεται ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Το πραγματικό όνομα όμως πίσω από τον κ. Μιχελάκη είναι Αντώνης Σαμαράς γιατί είναι ο κ. Σαμαράς αυτός που έχει την ευθύνη για τις ανεύθυνες συμπεριφορές του κόμματός του».