ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρετός» στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων

«Πυρετός» στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καλέσει σε πανστρατιά ενόψει των εκλογών και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή.

Σήμερα συνάντησε τον Γιάννη Ραγκούση σε κλίμα σχετικά «βαρύ» για τον υφυπουργό Άμυνας λόγω και της διαφοροποίησης του στο θέμα της τροπολογίας της ενίσχυσης των κομμάτων , κάτι που έχει προκαλέσει γκρίνιες στην Ιπποκράτους.

Πάντως το θέμα αυτό σύμφωνα με πληροφορίες δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός 'Αμυνας θεωρεί ότι το θέμα αυτό δεν είναι «κομματικό», αλλά είναι θέμα της κυβέρνησης.

Επίσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνάντησε και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τον οποίο και συζήτησε κυρίως για θέματα που αφορούν το υπουργείο του.

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνεργασία με την επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων του Κινήματος, ενώ ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες αναμένεται να γίνουν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την Μ. Τετάρτη.