ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Όχι σε συνεργασία των αντιμνημονιακών δυνάμεων

Παπαρήγα: Όχι σε συνεργασία των αντιμνημονιακών δυνάμεων

Να μην «παραπλανηθούν» από τις λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις, κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, καλώντας τους παράλληλα να δώσουν ψήφο στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Οι εκλογές μπορεί να ωθήσουν σε θετικές εξελίξεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να οδηγήσουν σε ένα «νέο χαντάκωμα» του λαού, προειδοποίησε η κ. Παπαρήγα, κάτι που, όπως είπε, μπορεί να συμβεί αν τα φτωχά λαϊκά στρώματα παρασυρθούν από την «πολυχρωμία» του «ψευδεπίγραφου μετώπου των αντιμνημονιακών δυνάμεων».

«Τι θα συμβεί αν έχουμε μια κυβέρνηση των λεγόμενων αντιμνημονιακών δυνάμεων; Λένε ότι θα διαπραγματευτούν μέσα στην ΕΕ, διακηρύσσοντας ότι, όλες οι δυνάμεις το λένε αυτό, θέλουν την Ελλάδα να παραμείνει ενσωματωμένη στην ΕΕ. Και μόνο που διακηρύσσουν αυτό το στόχο κάνουν τη διαπραγμάτευση ένα κενό χαρτί», παρατήρησε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Επισήμανε επίσης ότι η μόνη πολιτική δύναμη που είναι διατεθειμένη «να παλέψει και να καταθέσει θυσίες για μια Ελλάδα που θα εξασφαλίσει την κοινωνική λαϊκή ευημερία» είναι το ΚΚΕ.