ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι ώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων

Γιάννης Οικονόμου
Intime News

«Για ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις», κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου περιοδεύει

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπτα ότι δεν καταλαβαίνει πως τώρα «είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων, τονίζοντας συγκεκριμένα, «όσο η Κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας και τον σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις. Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων».

«Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου καταλήγοντας:

«Ο κ. Τσίπρας, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια. Βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία».

Διαβάστε επισης:

Μητσοτάκης μετά την αποπληρωμή του ΔΝΤ: Κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο