ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση-ΔΕΗ

Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση-ΔΕΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Μητσοτάκης-Στάσσης μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Μητσοτάκης-Στάσσης μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ

Νέα επίθεση πραγματοποίησε σήμερα (14/6) ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «Κοροϊδία Μητσοτάκη, Στάσση», τους οποίους κατηγορεί πως «μοιράζουν σε bonus εκατομμυρίων τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ».

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Ο κ. Στάσσης συνεχίζει να δίνει μπόνους στον εαυτό του την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ο κ. Οικονόμου, μετά την αρχική αποκάλυψη για το μπόνους στα golden boys της ΔΕΗ 16 εκατ. ευρώ, είχε δηλώσει πως η διανομή των μετοχών «δώρο» «έχει παγώσει, δεν υλοποιείται και δεν θα υλοποιηθεί». Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Στάσσης την Παρασκευή πήρε ακόμα 145.000 μετοχές της ΔΕΗ έναντι 816.814 ευρώ, με το συνολικό ποσό που έχει ήδη εκταμιευθεί προς τις τσέπες των «γαλάζιων παιδιών» να ξεπερνά πλέον τα 7 εκατ. ευρώ. Ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του και όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Οικονόμου».