ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παραιτηθεί ο κ. Οικονόμου και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παραιτηθεί ο κ. Οικονόμου και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι»
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την παραίτηση του Γιάννη Οικονόμου

Με νέα ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και ζητάει από την Κυβέρνηση την παραίτηση του Γιάννη Οικονόμου...  και όχι μόνο για τις ανακοινώσεις για την υπόθεση Novartis

Πολιτική «κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση Novartis και τις νέες εξελίξεις. Ο «πόλεμος» ανάμεσα στα δύο κόμματα όμως δε φαίνεται να σταματάει εδώ αφού με νέα δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντάει στον Γιάννη Οικονόμου για τον «αναμενόμενο πανικό»

Νωρίτερα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «βαρύτατα εκτεθειμένο».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου

«Είναι απόλυτα αναμενόμενος ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα πράγματα τελικά είναι πολύ χειρότερα από την όποια αρχική εντύπωση. Ο στενότατος συνεργάτης του κ. Τσίπρα -ο άνθρωπος στον οποίο είχε αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αρμοδιότητα τα θέματα διαφθοράς- παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για ωμές και ανοίκειες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, μέρος των οποίων αποτελεί και η υπόθεση Novartis. Για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε τη δίκη στην αίθουσα του Ειδικού Δικαστηρίου.

ΥΓ: Άραγε, ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον κ. Παπαγγελόπουλο με την ίδια θέρμη που στηρίζει τον επίσης παραπεμφθέντα σε Ειδικό Δικαστήριο κ. Ν. Παππά, ομοίως στενότατο και παλαιότατο συνεργάτη του;»

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ - Ζητάει παραίτηση του Οικονόμου

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Οι καταγγελίες της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου για οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης των δικαστικών συντακτών σχετικά την παραπομπή Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη είναι κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενώ σύμφωνα με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, η παραπομπή έγινε για δευτερεύοντες λόγους, άσχετους με την υπόθεση Novartis, από χθες το βράδυ έγινε μια συστηματική προσπάθεια να παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ το αντίθετο. Προφανώς, για να μην μάθουν ποτέ οι πολίτες ότι στην ουσία κατέρρευσε με πάταγο η προσπάθεια να βαφτιστεί το σκάνδαλο ως δήθεν σκευωρία.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου παρακρατική λειτουργία. Ονόματα εμπλεκόμενων εξαφανίζονται δια μαγείας από έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις διαστρεβλώνονται από δικαστικές πηγές, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησής τους.

Τα όργανα άσκησης του πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, οφείλουν να ζητήσουν άμεσα έλεγχο, προκειμένου να αποκαλυφθούν εκείνοι που συνειδητά ήθελαν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

Ο δε κ. Οικονόμου με τη δήλωσή του επιχείρησε συνειδητά να παραπληροφορήσει του πολίτες, προκειμένου να συντηρήσει ζωντανό τον ισχυρισμό περί δήθεν σκευωρίας, ενώ είχε ήδη καταπέσει με πάταγο στη Δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για αρχή να ξεκινήσει με την απομάκρυνση σήμερα κιόλας του εθνικού ψεύτη Οικονόμου. Και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων