Νίκος Ανδρουλάκης: Βουτηγμένος στην αλαζονεία ο κ. Μητσοτάκης – Ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με δήλωσή του υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απέφυγε να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα της υπόθεσης παρακολούθησης του κινητού του ενώ τόνισε πως στόχος του ήταν να έχει το κόμμα του «όμηρο» αλλά απέτυχε.
Νίκος Ανδρουλάκης: Βουτηγμένος στην αλαζονεία ο κ. Μητσοτάκης – Ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε σε όσα συζητήθηκαν στη Βουλή.
InTime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2'

«Σήμερα στη Βουλή εμφανίστηκε ένας Πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία. Αρνήθηκε για άλλη μια φορά να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός διέφυγε μέσω της αντιπαράθεσης με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Από το Σεπτέμβριο του 2021 ξεκινά να με παρακολουθεί η ΕΥΠ και συγχρόνως επιχειρείται η παγίδευση μου με ένα κατασκοπευτικό «υπερόπλο» κόστους εκατομμυρίων ευρώ, που θα μπορούσε να με βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό, ο κ. Μητσοτάκης το θεωρεί σύνηθες, ενώ γνωρίζει ότι είμαι ο μόνος ευρωβουλευτής σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, στον οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ακόμα ότι: «Επίσης, δεν απάντησε ποιοι είναι οι εθνικοί λόγοι για την παρακολούθησή μου, που ενώ δεν συνέτρεχαν τα οκτώ χρόνια, που είμαι ευρωβουλευτής. Προέκυψαν ξαφνικά μόλις δήλωσα υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ και εξαφανίστηκαν πάλι ξαφνικά με την εκλογή μου. Σταματήστε, κ. Μητσοτάκη, να περιφρονείτε ευθέως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Θέλατε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία και αποτύχατε».

«Ισχυρίζεται ακόμη ότι δεν μπορεί να πει δημοσίως τους λόγους παρακολούθησης. Είναι νόμιμο και ηθικό ενώ λέει αυτό, συγχρόνως το Μέγαρο Μαξίμου να διαρρέει ανοησίες εμπλέκοντας τρίτες χώρες, οι οποίες τους διαψεύδουν εκθέτοντας την πατρίδα μας διεθνώς;», πρόσθεσε.

«Και επειδή εξέφρασε μια… αγωνία για το πότε θα συναντηθούμε, του δίνω ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή για να έρθει και να απαντήσει ευθέως σε ό,τι απέφυγε σήμερα , επιλέγοντας ξανά ως μέθοδο διαφυγής την τοξική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

«Τέλος, ο κύριος Μητσοτάκης είχε το θράσος να δίνει και συμβουλές στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Με όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, δεν είστε σε θέση να συμβουλεύετε στους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας», υπογράμμισε κλείνοντας τη δήλωσή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή