ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάσος Ηλιόπουλος: Πού πάνε τα χιλιάδες ευρώ για την φύλαξη των εστιών;

Νάσος Ηλιόπουλος: Πού πάνε τα χιλιάδες ευρώ για την φύλαξη των εστιών;
INTIME NEWS / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νάσος Ηλιόπουλος: Η σπατάλη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τον εκλεκτό ΟΝΝΕΔιτη του κ. Μητσοτάκη είναι μια μικρογραφία του πως αντιμετωπίζουν τη δημόσια διοίκηση

Ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Πού πάνε τα χιλιάδες ευρώ για την φύλαξη των εστιών;

Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Δέρβος, υπεύθυνος στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, δαπανά χιλιάδες ευρώ για την φύλαξη των εστιών.

Ταυτόχρονα, χωρίς καμία ντροπή, έχει προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση 202.659,62 € για υπηρεσίες σίτισης σε εταιρία που συστάθηκε την ίδια ημέρα με κεφάλαιο 5.000.Θεοδωρικάκος και Κεραμέως ας απαντήσουν λοιπόν:

1. Γιατί εδώ και τρία χρόνια που ήταν γνωστές οι καταγγελίες για την εγκληματική δράση στις εστίες η αστυνομία δεν έκανε τίποτα; Θέλετε να πάρουμε στα σοβαρά την απάντηση Θεοδωρικάκου ότι φταίει η καραντίνα; Δηλαδή η εγκληματική ομάδα ήταν σε καθεστώς τηλεργασίας;

2. Που πάνε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που σπαταλά το ΙΝΕΔΙΒΙΜ; Σε εταιρίες φίλων και γνωστών; Η σπατάλη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τον εκλεκτό ΟΝΝΕΔιτη του κ. Μητσοτάκη είναι μια μικρογραφία του πως αντιμετωπίζουν τη δημόσια διοίκηση.

Ένα σμήνος από ακρίδες που λεηλατεί τους δημόσιους πόρους τη στιγμή που η φτώχεια και οι ανισότητες αυξάνονται, τη στιγμή που ο μήνας δε βγαίνει.

Οι πολίτες όμως σύντομα θα τους στείλουν εκεί που τους αξίζει, οι μέρες της αλαζονείας τους τελειώνουν».

Σχετικές ειδήσεις:

ΣΥΡΙΖΑ: Κεραμέως και Θεοδωρικάκος συνεχίζουν να κάνουν τους ψόφιους κοριούς

Ανακοίνωση Θεοδωρικάκου - Κεραμέως: Η εστία επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ ήταν ορμητήριο εγκληματικότητας

ΣΥΡΙΖΑ: Θα απαντήσουν Κεραμέως - Θεοδωρικάκος για το φιάσκο με την εστία που αφέθηκε στο έλεος;