ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη χωρίς αστερίσκους στον Νίκο Παππά – Κανονικά στα ψηφοδέλτια ο πρώην υπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη χωρίς αστερίσκους στον Νίκο Παππά – Κανονικά στα ψηφοδέλτια ο πρώην υπουργός
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

ΣΥΡΙΖΑ: Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούν ξεκάθαρα για μια πολιτική δική.

Ολόπλευρη, κατηγορηματική και χωρίς αστερίσκους είναι η στήριξη που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον Νίκο Παππά, μετά την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος. Μάλιστα, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τονίζουν ότι ο πρώην υπουργός θα βρίσκεται κανονικά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η καταδίκη του Νίκου Παππά, η Κουμουνδούρου, με ανακοίνωση της, υπογράμμισε ότι «το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της εισαγγελίας, αντίθετα από τις αθωωτικές αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση, αντίθετα από τη λογική. Και δυστυχώς αντίθετα και από την αλήθεια».

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούν ξεκάθαρα για μια πολιτική δική, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι ο Νίκος Παππάς καταδικάστηκε ενώ έφερε περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία, την ώρα που ουδείς ασχολείται από τη Δικαιοσύνη με κραυγαλέες υποθέσεις κατασπατάλησης χρημάτων του ελληνικού λαού, από κυβερνητικά στελέχη.

Για να γίνει σαφές το ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για τον πρώην υπουργό, στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, φρόντισαν να ενημερώσουν το Newsbomb.gr πως θα βρίσκεται κανονικά στα ψηφοδέλτια του κόμματος, στις επόμενες εκλογές.

Την ίδια στιγμή, πολλά στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν δημόσια τη στήριξη τους προς τον σύντροφό τους, με πρώτη τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Ράνια Σβίγκου.

«Σε μια ξεκάθαρα πολιτική δίκη, καταδικάστηκε ο Νίκος Παππάς ο Υπουργός της μόνης κυβέρνησης που εφάρμοσε το νόμο, έκανε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και εισέπραξε χρήματα για το Δημόσιο. Όμως οι πολίτες έχουν και γνώση και κρίση και θα δώσουν ηχηρή απάντηση στις εκλογές», σημείωσε σε ανάρτηση της.

Σχετικές ειδήσεις