ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Γεύμα με τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Γεύμα με τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Γευμά και συζητήσεις σε χαλαρό κλίμα για τον Αλέξη Τσίπρα και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματός του γευμάτισε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε σε ταράτσα εστιατορίου κοντά στην Ακρόπολη.

Αλέξης Τσίπρας και υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα, κάποιοι να γνωριστουν μεταξυ τους και εκφράστηκε η αισιοδοξία τους για τις επικείμενες εκλογές.

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι τα 15 πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (28/04) και στο 50% καταρτίζεται από γυναίκες.

Επικεφαλής τίθεται ο Όθωνας Ηλιόπουλος, Καθηγητής Ιατρικής Harvard, ενώ στη 2η θέση η Έλενα Ακρίτα Συγγραφέας-Δημοσιογράφος

Στην τρίτη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης Πρώην υπουργός Άμυνας – Πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στην τέταρτη η Πόπη Τσαπανίδου Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - Δημοσιογράφος.

Στην 5η θέση, ο Μιχάλης Καλογύρου Διευθυντής Γραφείου Τσίπρα – πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, στην 6η η Τζένη Λειβαδάρου Πολιτική μηχανικός - άτομο με αναπηρία, στην 7η ο Αθανάσιος Τσάκρης Καθηγητής Μικροβιολογίας ΕΚΠΑ.

Στην 8η η Ζωρζέτα Λάλη Νομικός, στην 9η ο Στέφανος Κασσελάκης Επιχειρηματίας στη Ναυτιλία - απόδημος Έλληνας, στη 10η η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΑΣ, στην 11η ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στη 12η η Νατάσσα Ρωμανού Ερευνήτρια της NASA, στη 13η ο Όμηρος Πουλάκης Ηθοποιός, στη 14η η Δώρα Τζαμπάζη Δημοσιογράφος – Χήρα Αλέξανδρου Νικολαΐδη και στη 15η Αλέκος Φλαμπουράρης Ιστορικό στέλεχος Ανανεωτικής Αριστεράς – πρώην υπουργός