ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σφάχτηκαν» στον αέρα Αντώναρος - Γαϊτάνης: «Μη μου κουνάς το χέρι νεόκοπε Συριζαίε»

«Σφάχτηκαν» στον αέρα Αντώναρος - Γαϊτάνης: «Μη μου κουνάς το χέρι νεόκοπε Συριζαίε»
Glomex

Αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε στάθηκε η ψηφιακή κάρτα, και η ερώτηση του κ. Αντώναρου στον κ. Γαϊτάνη σχετικά με το πόσο κόστισε αυτό το ψηφιακό μέτρο

Με αυξημένους τους τόνους και αλληλοκατηγορίες εξελίχθηκε η εκπομπή Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica tv, όταν οι Ευάγγελος Αντώναρος και Τάσος Γαϊτάνης άρχισαν τους διαξιφισμούς τους στον «αέρα».

Αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε στάθηκε η ψηφιακή κάρτα, και η ερώτηση του κ. Αντώναρου στον κ. Γαϊτάνη σχετικά με το πόσο κόστισε αυτό το ψηφιακό μέτρο και τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει».

Φυσικά, η συζήτηση δεν άργησε να αλλάξει χροιά όταν ο κ. Αντώναρος είπε στον κ. Γαϊτάνη ότι «ψεύδεται, όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Γαϊτάνης.

Στη συνέχεια ο κ. Γαϊτάνης είπε στον κ. Αντώναρο «ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του», με τον κ. Αντώναρο να του απαντά: «Εγω Θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Σχετικές ειδήσεις