ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικήτας Κακλαμάνης: Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του

Νικήτας Κακλαμάνης: Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Όλες οι φυλές της Κεντροδεξιάς ενωμένες στην προεκλογική ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη - Πάνω από 3.000 κόσμου

Το σύνολο των στενών συνεργατών πρωθυπουργικών γραφείων - Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη και διατελεσάντων προέδρων της ΝΔ, ήταν όλοι εκεί.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολίτες από το σύνολο σχεδόν της κοινωνικής παλέτας... Νομικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπαιδευτικοί, γιατροί, νοσηλευτές, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Ευρωκοινοβουλίου.

Το πλέον εντυπωσιακό ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι στην ομιλία του «σοφού» ή «δασκάλου» - όπως αποκαλούν τον Νικήτα Κακλαμάνη στη Νέα Δημοκρατία - παρευρέθηκε το σύνολο των στενών συνεργατών των πρωθυπουργικών γραφείων, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και φυσικά της σημερινής κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και μέλη όλων των βαθμίδων της κομματικής οργάνωσης.

«Ο Νικήτας ενώνει», τόνιζαν οι πάντες στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, υπενθυμίζοντας πως ο κ. Κακλαμάνης είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της Βουλής που έχει λάβει 298 ψήφους.

Τίποτα προφανώς δεν είναι τυχαίο και επιβεβαιώνει την εικόνα που έχει ο Νικήτας Κακλαμάνης και προς τις άλλες πολιτικές παρατάξεις, αλλά και τον σεβασμό που δέχεται από το σύνολο των συναδέλφων και των συνομιλητών σε όλες τις συναντήσεις και συνομιλίες του ακόμη και των τηλεοπτικών εκπομπών με κυρία αναφορά των περισσότερων στο πολύ πετυχημένο μήνυμα του Νικήτα: «Στο κρίσιμο σταυροδρόμι της πατρίδας δίνουμε το σταυρό σε όποιον μπορεί να το σηκώσει», και αυτό πρέπει να το κάνουν οι πολίτες σε όλους αυτούς που αξίζουν πραγματικά και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της εκπροσώπησης που τους δίνει ο Λαός. Παράλληλα, αποδεικνύεται ο απεριόριστος σεβασμός, η εκτίμηση και ο θαυμασμός που τρέφουν όλοι εντός της «γαλάζιας» παράταξης για τον υποψήφιο για μια ακόμη φορά στην Α' Αθηνών, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.