ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Δημήτρης Βίτσας: Σαφέστατα και ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα

Εκλογές 2023 - Δημήτρης Βίτσας: Σαφέστατα και ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα

Εκλογές 2023: Ερωτηθείς αν είναι ώρα ο Τσίπρας να δώσει τη σκυτάλη αλλού και να γυρίσει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας είπε ότι δεν είναι ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα. 

Στο βαρύ κλίμα που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 21 Μαΐου, με φόντο τη συζήτηση για τις ευθύνες το οδυνηρό αποτέλεσμα, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου.

Κατά τον Δημήτρη Βίτσα, σαφέστατα και έχει ευθύνη ο Αλέξης Τσίπρας για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι έχει πρώτο λόγο και για την επόμενη πορεία.

Ερωτηθείς αν είναι ώρα ο Τσίπρας να δώσει τη σκυτάλη αλλού και να γυρίσει σελίδα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας είπε ότι δεν είναι ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα.

Σε ό,τι αφορά στην εσωκομματική διαμάχη, είπε πως η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιώκομένα, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο. «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές» τόνισε με νόημα.

Αναφερόμενος στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι θα συζητήσουν και το τι έφταιξε στις εκλογές της 21 Μαΐου.