ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να μειώνει φόρους»

Βασίλης Κικίλιας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να μειώνει φόρους»
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Βασίλης Κικίλιας: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορολογήσει πάλι σκληρά τη μεσαία τάξη»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας λέει πού θα βρει 3,5 δις για να μειώσει τον ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης. Η ανάγνωση είναι ότι αυτά τα χρήματα θα τα βρει από σκληρή φορολογία των Ελλήνων πολιτών» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον τ/σ ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

Όπως τόνισε, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φορολόγησε αγρίως τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες την περίοδο της διακυβέρνησής του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του και εν μέσω πρωτόγνωρων κρίσεων, μείωσε 50 φόρους και εισφορές και αύξησε μισθούς και συντάξεις κατά την προηγούμενη τετραετία, και έτσι θα κινηθεί και την επόμενη, όπως έχει εξαγγείλει με το πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα κατάφερε, είναι άνθρωπος που κρατά το λόγο του. Ταυτόχρονα, ενίσχυσε τη μεσαία τάξη μέσω της ανάπτυξης που έφερε, στήριξε τους πιο αδύναμους αλλά και όλη την κοινωνία την περίοδο της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης και θα το ξανακάνει αν παραστεί ανάγκη» επισήμανε ο κ. Κικίλιας.

Αναφορικά με το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πάντα ανοιχτή στον διάλογο και αυτό ο Κ. Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει αποδείξει και στη Βουλή που ήταν πάντα εκεί για να απαντήσει στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ειδικά στον Α. Τσίπρα.

«Είναι χρήσιμο πάντα να συζητούν τα κόμματα με επιχειρήματα. Ελπίζω, όμως, σε αυτές τις εκλογές να συζητήσουμε για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως η οικονομία, η περαιτέρω αύξηση θέσεων εργασίας και η μείωση εισφορών, η υγεία και η παιδεία» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις