ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Αποστολάκης: «Ο Τσίπρας δεν αμφισβητείται - Η ευθύνη είναι συλλογική»

Εκλογές 2023 - Αποστολάκης: «Ο Τσίπρας δεν αμφισβητείται - Η ευθύνη είναι συλλογική»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποσταλάκης, αποδέχτηκε τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εθνικών εκλογών 2023, και όλα τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Ταυτόχρονα, το ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το άλλο προχωρά σε δηλώσεις υποστήριξης στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποσταλάκης, όντας φιλοξενούμενος σε πάνελ του ΣΚΑΪ, αποδέχτηκε τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «οι συνθήκες και το διάστημα που υπήρχε από τις εκλογές του Μαΐου μέχρι τώρα ήταν πολύ μικρό, το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν αναμενόμενο. Πολύ μικρές ανατροπές θα μπορούσαν να γίνουν. Ωστόσο, έγινε μία προσπάθεια αρκετά σοβαρή»

Για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 300.000 ψήφους ακόμα δήλωσε: «μην ξεχνάμε ότι είχαμε μία αποχή της τάξεως του 47%»

«Μέχρι στιγμής και δε νομίζω ότι υπάρχει κανένα θέμα, οι συζητήσεις που γίνονται και μονίμως ψάχνουμε να δούμε αν αμφισβητείται ο κ. Τσίπρας, όχι δεν αμφισβητείται. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Θα συγκροτυηθούν τα όργανα και θα παρθούν αποφάσεις».

Ερωτηθείς, δε, αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα «Αυτό θα το δούμε. Όπως καταλαβαίνετε η προσπάθεια είναι συλλογική».

Σχετικές ειδήσεις