ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βίτσας προτιμά τον Τσακαλώτο - Τι ζητά από τον Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βίτσας προτιμά τον Τσακαλώτο - Τι ζητά από τον Τσίπρα
Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ: «Στην αρχή ο Τσίπρας έμοιαζε πολύ με τα παιδιά που προαλείφονται για πρόεδροι, είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της γενιάς του», είπε ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Βίτσας

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας απήθυνε κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να δηλώσει ποιον θέλει να στηρίξει για την προεδρία του κόμματος.

«Κατά τη γνώμη μου ο Αλέξης πρέπει να πει ποιον ή ποια θέλει να στηρίξει για την προεδρία. Έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία. Στην αρχή ο Τσίπρας, εκτός Τσακαλώτου, έμοιαζε πολύ με τα παιδιά που προαλείφονται για πρόεδροι. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της γενιάς του», δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στο OPEN.

Ο κ. Βίτσας συνεχίζοντας εξέφρασε την προτίμησή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δική του υπόθεση» αν θα κατέβει υποψήφιος πρόεδρος, ανέφερε ο πρώην υπουργός για να συμπληρώσει: «Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, πλήρως. Σας λέω ότι θα με ενδιέφερε να κατέβει και θα είναι η πρώτη προτίμησή μου ο Ευκλείδης. Το εάν τελικά κατέβει είναι δικό του θέμα. Σε 2-3 ημέρες θα ξέρουμε».

Σε αντίστοιχη ερώτηση για τις πολιτικές-ιδεολογικές διαφορές που έχουν Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος στο ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος ο κ. Βίτσας σημείωσε: «Τεράστιες δεν έχουν, αλλά έχουν διαφορές. Εγώ για παράδειγμα είμαι πιο κοντά στις αντιλήψεις του Ευκλείδη».

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» και από Ζαχαριάδη σε Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου, Χαρίτση

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη - Τι είπε για τον Ανδρέα Λοβέρδο

ΣΥΡΙΖΑ - Ανατροπή σκηνικού: Στο τραπέζι μια πιθανή υποψηφιότητα Τσακαλώτου