ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Τζουμάκας: Το θέμα Κασσελάκη κάποιοι το φτιάξανε

Στέφανος Τζουμάκας: Το θέμα Κασσελάκη κάποιοι το φτιάξανε

Οξεία επίθεση Τζουμάκα στον έτερο υποψήφιό του Στέφανο Κασσελάκη

Νέα επίθεση εναντίον της υποψηφιότητας του Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ Συνδέσεις με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου.

«Κάποιοι κύκλοι ενδιαφέρονται να έχουν προσβάσεις στα κόμματα» ανάφερε ο Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας για την υποψηφιότητα του έτερου συνυποψηφίου του Στέφανου Κασσελάκη.

Δεν γίνεται τίποτα από μόνο του, σημείωσε και υποστήριξε ότι κάποιοι έφτιαξαν το θέμα Κασσελάκη.

Ειδικότερα, παρομοιάζοντας τον νέο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ τις πυρκαγιές. δήλωσε ότι όπως τις πυρκαγιές κάποιοι τις βάζουν έτσι και την υποψηφιότητα Κασσελάκη κάποιοι κύκλοι την έφτιαξαν. «Δεν ήρθε ξαφνικά ένα θέμα. Κάποιοι το έφτιαξαν. Διάφοροι κύκλοι θέλουν να επηρεάζουν τα κόμματα, να έχουν προσβαση σε αυτά και να αλλάζουν την ατζέντα, να την υποβαθμίζουν και να την βγάζουν από την πολιτική» υποστήριξε.

Και όπως τόνισε «η χώρα έχει σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται με τέτοια φαινόμενα».

«Ένα τέτοιο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να έχει κουλτούρα, κατευθύνσεις επιδιώξεις, πρόσωπα και πολιτικές για να κυβερνήσει τη χώρα» δήλωσε ο κ. Τζουμάκας προσθέτοντας ότι στα μεγάλα κόμματα εμφανίζονται τέτοια φαινόμενα (σ.σ. η αναπάντεχη υποψηφιότητα Κασσελάκη), τα οποία έχουν σχέση με επιμέρους απόψεις. Είναι θεμιτό, αλλά δεν είναι το κυρίαρχο. Θέμα θέλει να το κάνει ένα μέρος του Τύπου. Δεν έχει αξία».

Μιλώντας για τους άλλους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τζουμάκας άφησε αιχμές για τη στάση του καθενός.

«Βρισκόμαστε και συνομιλούμε. Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις. Είναι μεγάλο κόμμα. Είναι θεμιτό ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι. Άλλοι κάνουν πολιτική, όπως ορίζω εγώ τον εαυτό μου και άλλοι πολιτικό συνδικαλισμό» δήλωσε ενώ ερωτηθείς για το ποιον από τους συνυποψηφίους του ή τους συντρόφους του στο κόμμα εννοεί, αρνήθηκε να τους κατονομάσει.