Αυγέρη για Κασσελάκη: «Φραστικό ολίσθημα η δήλωση για τα Kατεχόμενα, το διόρθωσε»
Οι κοντινοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη προσπαθούν να «μαζέψουν» τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα Κατεχόμενα
Για σαρδάμ έκανε λόγο η στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη και πρώην βουλευτής Δώρα Αυγέρη, αναφορικά με τη δήλωση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα Κατεχόμενα, που προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις.
Ήταν ένα «φραστικό και λεκτικό ολίσθημα», ανέφερε η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στο OPEN προσθέτοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να διορθώσει το λάθος του.
Σχετικά με το αν ο κ. Κασσελάξης έχει ελλιπείς γνώσεις επί του θέματος είπε τα εξής: «Καμία άγνοια, θα ήθελα να καθησυχάσω του συμπατριώτες μας στην Κύπρο... καμία ανησυχία. Ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να ανησυχεί γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τη Δευτέρα να είναι πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης».
«Δεν έρχεται ούτε η συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου ούτε ο σύντροφος Στέφανος Κασσελάκης για να γράψουν ένα νέο πρόγραμμα για την εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε μια πολύ ισχυρή παρακαταθήκη σε αυτά στα ζητήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη.