ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου: Ο Κασσελάκης έπρεπε να πάει στην εκδήλωση για τον Σημίτη

Κούλογλου: Ο Κασσελάκης έπρεπε να πάει στην εκδήλωση για τον Σημίτη

Πολιτικά λάθος χαρακτήρισε τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τον πρώην πρωθυπουργό. 

Νέα πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εκτόξευσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν γνωρίζει πολύ σημαντικά πράγματα, τα μαθαίνει τώρα για παράδειγμα το ναυάγιο της Πύλου έδειξε να μην το γνωρίζει. Μαθαίνει τώρα στοιχειώδη πράγματα ο κ. Κασσελάκης, αυτή είναι η γενική εικόνα που έβγαλα από όλες τις συζητήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα ευρωπαϊκά θέματα στα οποία ενημερώθηκε. Θέλει να μάθει αλλά δεν μπορεί ένας αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ξεκινάει από το Α-Β», είπε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Επίσης, ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να πάει στηνεκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, καθώς είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. «Ο κ. Κασσελάκης προσπαθώντας να είναι αριστερός κάνει μια δήλωση για τον Σημίτη η οποία μου φαίνεται ότι είναι και πολιτικά λάθος και θεσμικά λάθος. Πολιτικά είναι λάθος γιατί όταν θέλεις να κάνεις προγραμματική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δεν βρίζεις τον πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ και θεσμικά λάθος γιατί όταν είσαι αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τιμάται ένας πρώην Πρωθυπουργός πρέπει να τηρήσεις μια θεσμική στάση και να πας στην εκδήλωση. Ασφαλώς έπρεπε να πάει στην εκδήλωση, αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι, δεν είναι αρχηγός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχολίασε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για τους θριάμβους και τις πανωλεθρίες του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως ακόμα και εάν παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σώζεται η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Φαντάζομαι ότι είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βλέποντας σε όλα αυτά, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του. Εγώ δεν θα του το πρότεινα θεωρώντας ότι αυτή τη στιγμή ακόμα και ο Τσίπρας να παρέμβει δεν σώζεται η κατάσταση».